fbpx

11 noi modele de proiectoare de la Epson

11 noi modele de proiectoare de la Epson

17 sept. 2015 Altele

Dacă vrei să vizionezi un film dar ești prea obosit să mergi la cinema, dacă ai mulți invitați la petrecerea ta și vrei să le arăți poze din vacanță, sau dacă vrei să susții o prezentare de afaceri într-un mod cât mai profesionist, noua gamă de proiectoare Epson sigur te va interesa.

Epson extinde gama de proiectoare cu 11 noi modele destinate atât folosirii la birou, cât și pentru divertismentul de acasă.

Noua serie Epson include opt proiectoare versatile care pot fi transportate cu ușurință – EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04 – și care sunt ideale atât acasă, cât şi la birou.

EB-U32Gama este completată de trei noi proiectoare home cinema Full HD de calitate superioară, dar care au un preț accesibil și care oferă utilizatorilor experiența vizionării pe ecran mare în propriile case. EH-TW5350, EH-TW5300 și EH-TW5210 sunt fiecare capabile să furnizeze imagini Full HD la o rezoluție de 1080p luminoase și clare, atât în 2D, cât și în 3D.

Indiferent dacă se află acasă sau la birou, utilizatorii doresc să vizioneze conținut de calitate superioară în culori excepționale, chiar și în încăperile foarte luminoase. Beneficiind de tehnologia 3LCD şi de o luminozitate pe alb şi pe culoare la același nivel înalt, aceste proiectoare sunt de trei ori mai luminoase decât cele cu tehnologie DLP cu 1 cip.

Cu ajutorul celor opt proiectoare din gama Epson Business, utilizatorii pot crea un mediu spectaculos în stil cinematografic pentru prieteni și familie și se pot bucura de imagini de calitate superioară pe un ecran de până la 300 de inci. Filmele, evenimentele sportive şi spectacolele unice vor fi prezentate în imagini clare și bine definite, iar pentru cei care își doresc conținut Full HD plin de viață, EB-U04 oferă o experiență de vizionare superioară.

EB-U04

Întreaga gamă poate fi utilizată oriunde este nevoie, chiar dacă EB-U32 şi EB-W32 sunt proiectate pentru mediul de birou. Modelul EB-U32 are o rezoluție WUXGA și poate reda conținut la rezoluția sa nativă, inclusiv Full HD.

De asemenea, conținutul va avea detalii excelente, cu nuanțe clare de negru care creează detalii bine definite ale umbrelor, datorită raportului de contrast de 15.000:1.

Pentru familiile care nu pot cădea de acord asupra a ceea ce vor viziona şi pentru cei care vor să îndeplinească simultan mai multe sarcini, adăugarea funcției de ecran partajat le permite să redea două lucruri în același timp şi chiar să combine divertismentul cu munca.

EH-TW5210

Având la bază tehnologia 3LCD, toate cele trei proiectoare includ un cip de anulare a zgomotelor, care contribuie la furnizarea celor mai clare şi mai bine definite imagini de până acum. Cu o luminozitate pe alb şi pe culoare de 2.200 lumeni, proiectoarele sunt suficient de luminoase pentru a fi utilizate în condiții de lumină ambientală şi în timpul zilei, iar datorită difuzorului de 5 W pot fi folosite fără să fie necesare sisteme de sunet complexe.

Destinat persoanelor care doresc să beneficieze acasă de o adevărată experiență de vizionare pe ecran lat a filmelor, programelor de televiziune şi evenimentelor sportive, proiectorul EH-TW5350 oferă divertisment Full HD pe ecrane de până la 332 inci, iar privitorii pot observa nuanțe intense de negru, datorită raportului de contrast dinamic de până la 35000:1. EH-TW5350 are integrată funcția Miracast pentru partajarea wireless de conținut de pe dispozitivele inteligente cu Android.

EH-TW5350

Noile proiectoare presupun o întreținere minimă. Spre exemplu, dacă fiecare dintre cele opt modele din gama Epson Business vor fi folosite pentru a viziona un film în fiecare zi, ar dura 15 ani până când lampa sau filtrul ar necesita înlocuirea. De asemenea, cele trei proiectoare din gama Epson Home pot fi folosite pentru vizionarea în fiecare zi unui film pe ecran mare pentru următorii 11 ani, fără a schimba lampa .

Gama completă de proiectoare va fi disponibilă pentru achiziționare începând cu luna octombrie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.