fbpx

3 device-uri super ieftine de pe Shein

3 device-uri super ieftine de pe Shein

18 feb. 2024 Electrocasnice

Shein este un magazin online din China ce livrează peste tot în lume, chiar și în România.

Cu o aplicație mobilă ușor de folosit, transport gratuit la comenzi de peste 45lei și zilnic zeci de oferte și vouchere speciale, Shein a câștigat rapid popularitate în zeci de țări.

Dar merită să cumperi produse super ieftine livrate direct din China? Depinde de produse. La haine, accesorii și încălțăminte este ușor să-ți dai seama dacă este un produs de calitate, la accesorii mici și decorațiuni… oricum toate sunt din China și le găsești și la noi în magazine la prețuri și de 5 ori mai mari. Dar la electrocasnice și aparate tip device riscul să cumperi ceva extrem de prost calitativ este foarte mare. Așa că am zis să testez să vă arât 3 device-uri cumpărate de mine – ce am comandat și ce am primit.

Toate cele 3 produse au costat sub 50lei, mai exact 27 lei, 31 lei și 41 lei. Nu am dat mult pe ele ca țeapa să nu fie prea mare, dar chiar nu a fost deloc.

Atenție! Shein are zilnic oferte speciale. E posibil ca produsele comandate de mine să aibă alt preț în momentul în care citești acest articol.

Să le luăm pe rând, de la cel mai ieftin la cel mai scump:

Aparat wireless de îndepărtat scame – New Style Portable & Rechargeable Fabric Shaver For Clothes, Lint Remover, Fuzz Trimmer la 21lei

Cu un design reușit, materiale de calitate, culoare plăcutăm, acest device m-a cucerit din prima. Vine cu un mini cablu micro-USB – atât! Dar nu ai nevoie de altceva.

Ușor de setat, are un mic ecran LCD unde este afișată puterea (are 3 trepte) și nivelul bateriei. De pe ecran poți opri și pornit dacă ții apăsat sau poți schimba viteza dacă apeși o singură dată.

Curăță/taie extrem de bine. Face ceva zgomot, nu este silențios, dar pe mine mă interesează să curețe foarte bine și exact asta face. Iată o poză înainte și după. Țineți cont că am ajuns la aceste rezultate în doar 5 minute (pe acea zonă).

Capacul se desface și în interior sunt toate scamele strânse. Recomand să-l cureți constant pentru că acele scame blochează lamelele dacă se strâng mult prea multe. Și să nu porniți aparatul cu capacul desfăcut, scamele or să sară prin toată casa.

Sunt tare mulțumită de această achiziție și vă recomand cu încredere aparatul cumpărat de mine. Aveți grijă să-l cumpărați fix pe ăsta, mai sunt pe Shein câteva modele asemănătoare, dar se vede că nu au aceeași calitate.

Mixer de mână wireless – One 1200mah Rechargeable Handheld Electric Mixer, Household Whisk & Cream Mixer, Small Dough Mixer For Baking, Equipped With Dual Head Mode And Charging Cable la 31lei

Acum văd că este la ofertă la 20lei, un preț mai bun pentru acest device pentru că nu este cine știe ce. Bun la bătut lapte cu ceva, de făcut o omletă, dar cam atât. Destul de slab ca putere, cu palete destul de subțiri și fără ecran LCD. Doar pornești și oprești.

Cutia în care vine arată destul de rău, nu e bun de făcut cadou, și nici nu primești vreo instrucțiune în limba engleză, deși nu ai nevoie.

Vine tot cu cablu mini micro-USB și se încarcă foarte repede.

Totul pare China-China și clar nu îl recomand la prețul de 31lei, poate la 20lei dacă chiar aveți nevoie de așa ceva. Mai multe detalii în video-ul de pe canalul meu de Youtube.

Aparat de masaj wireless cu vibrații – 1pc Fascial Gun, Modern Mini Massage Gun For Relaxation la 41lei

Recunosc că am cumpărat acest aparat de masaj mai mult ca amuzament, nu cred că o să-l folosesc, dar la 41lei chiar poți să-l cumperi doar de fun.

Design este reușit, materialele sunt mai de calitate decât mai văzut la device-uri de la firme cunoscute, este destul de greu și vine cu o cutie destul de prezentabilă și cu multe detalii și instrucțiuni în limba engleză.

Are 4 capete ce se montează super ușor, doar prin apăsare. Fiecare cap este recomandat pentru diferite grupe de mușchi – ai în instrucțiuni toate detaliile.

Puterea de vibrație este destul de mare, dar ai și 6 trepte de intensitate ca să alegi ce îți place mai mult.

Pe LCD are și butonul de on-off pe care trebuie să ții mai mult apăsat sau doar atingi ca să schimbi intensitatea. Tot acolo este și portul de încărcare USB-C (ceva mai de 2024), iar în cutie vine și cu un mic cablu USB-C.

Depinde de tine unde și cum vrei să folosești aparatul acesta de masaj 😛 se poate curăța ușor cu apă dar nu-l folosiți în apă.

Toate cele 3 device-uri zic eu că merită banii, dar maia les aparatul de îndepărtat scame. Am văzut aparate mult mai scumpe de la companii mai cunoscute ce nu sunt la fel de bune, iar aparatul de masaj chiar recent l-am văzut în Jumbo la 99lei…

Așadar, dacă vreți astfel de device-uri, mai bine le cumpărați direct de pe Shein ca să mai economisți niște bani. Produsele ajung în 2-3 săptămâni și vin ambalate bine. Shein mi se pare că este o evoluție foarte mare și o rampă de lansare și mai puternică pentru produsele din China. Trebuie să testați aplicația și să vă comandați ceva.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.