fbpx

3 zile de productivitate și creativitate cu Samsung Galaxy S24 Ultra

3 zile de productivitate și creativitate cu Samsung Galaxy S24 Ultra

28 feb. 2024 Smartphone-uri

Hai să vă prezint un scenariu ce ilustrează primele 3 zile petrecute cu noul Samsung Galaxy S24 Ultra. Toate evenimentele nu doar că sunt reale, dar am documentat totul și într-un vlog:

Ziua 1:

Azi este ziua cea mare! Ziua în care a venit Samsung Galaxy S24 Ultra să-mi facă viața mai ușoară.

Eu m-am jucat deja un pic cu telefonul la evenimentul de prezentare organizat de Samsung și m-am îndrăgostit pe loc. Nu doar că arată bine, face poze super mișto și este cel mai performant smartphone al momentului, dar este și extra smart cu toate funcțiile AI de care dispune și pe care o să le tot testez zilele astea.

Mai întâi am instalat toate aplicațiile de care am nevoie și am început să mă loghez prin ele. Am ajuns și la Pinterest unde tot intru să mă uit la inspirație pentru machiaje și coafuri și am pus ochii pe un păr roz superb.

Cum nu eram hotărâtă dacă să mă fac roz, am făcut repede o poză, am decupat părul tipei din poza de pe Pinterest folosind S-Penul cu care vine Galaxy S24 Ultra și pe care mereu l-am folosit încă de pe Note 2 și cu Smart Select am avut imediat doar părul roz pe care l-am pus peste poza mea.

Dar cum ajung eu de la blond închis la roz vibrant. Am căutat un tutorial pe Google, am găsit unul care nu se mai termina și chiar nu aveam timp și chef să citesc tot. Așa că am dat copy-paste la text în Notes, sub poze și am folosit funcția Summary ca să aflu ce e mai important din textul ăsta imens.

Hotărâtă și documentată îi scriu repede iubitului. Normal că de emoții și încântare i-am scris doar Mă fac roz sau așa ceva😊) dar mi-am adus aminte că S24 Ultra are o funcție super interesantă – Writing style, care îți schimbă stilul în care ai scris un mesaj, din 2-3 cuvinte pe fugă, într-un text ușor de înțeles la care poți adăuga și emoticoane cute – asta chiar si pe Whatsapp. Ce e super tare e că funcționează și in română.

Ce rămâne de făcut? Iau vopseaua și să mă vopsesc!

Dar zic mai bine să imortalizez momentul, poate fac și un tutorial pe Youtube că poate ajută pe cineva. Așa că am filmat toată experiența cu S24 Ultra. Dacă iese bine fac un tutorial, dacă iese rău ajung virală pe TikTok 😊)

Și iată cum a ieșit. Ce părere aveți? Vreți să vedeți tutorialul? Este deja pe TikTok.

@victoriagiorgiana

Scurt vlog despre cum mi-am făcut părul roz acasă 😁💗 Întregul video este filmat și editat cu Samsung Galaxy S24 Ultra. Ce părere aveți? Răspund la întrebări dacă aveți vreo curiozitate 🥰 #pinkhair #roz

♬ original sound – Victoria Giorgiana

Ziua 2:

Azi e zi de munca, la birou. Zi în care ar trebui să fiu productive și atentă, dar mai mult dorm pe mine.

Așa că la primul meeting am pus telefonul să înregistreze discuția pe Teams cu colegii din altă țară și la final am selectat Transcript ca să am în scris tot ce s-a discutat să nu scap ceva important pentru că nu am fost atentă.

Iar în pauză merge și un pic de scrooling pe net. Doar că am rămas cu ochii la acești cercei superbi pe care am încercat să-i caut folosind Circle to Search dar am aflat că sunt unicat, handmade…

Așa că m-am apucat să caut cum îi pot face și eu, și din video în video am găsit ce material pot folosi să-I fac. Iar un Circle to Search și am aflat nu doar ce material e, dar și cât costă și de unde îl pot cumpăra.

Pe seară  m-am apucat de treabă. Normal că iar am filmat tot cu Galaxy S24 Ultra, doar e un alt tutorial ce e posibil să prindă foarte bine pe Youtube, mai ales că mi-au ieșit bine cerceii. Dar mai bine pun imaginile pe TikTok, așa că am editat video-ul rapid de pe telefon și l-am postat imediat.

Cum îmi stă? Intrați pe contul meu de TikTok să vedeți cum i-am făcut.

@victoriagiorgiana

Uite ajungi de la un #circletosearch pe #GalaxyS24Ultra la cercei sub formă de gogoși 😍🍩 Și da, tot videoul a fost filmat cu Samsung Galaxy S24 Ultra 😁💗

♬ original sound – Victoria Giorgiana

Ziua 3:

Gata! cercei am, păr roz am, ceva haine cute găsesc, îmi fac un mic bagaj și plec la plimbare să fac poze mișto cu Galaxy S24 Ultra.

Normal că și pe drum am făcut o groază de poze de cred că l-am amețit pe Silviu. Nu sunt bună de pasager 😊)

Am ajuns la…. O locație tare drăguță, unde după ce l-am amețit iar pe Silviu să-mi facă muulte poze, normal că nu am fost mulțumită și mi-am pus trepiedul ca să-mi fac singură.

Toate telefoanele Samsung eu o funcție super tare pe care mereu am folosit-o. Show Palm to capture – ridici mâna ca să faci poză. Așa îți poți face singură zeci de poze în care să ieși așa cum vrei. Ador funcția asta!

Deși mi-am făcut singură poze, tot nu au ieșit perfect, dar le fac eu perfecte imediat. AI-ul de pe Galaxy S24 Ultra știe să șteargă o persoană din poze – trebuie doar să selectezi persoana și să apeși Generate. Știe să te mute în poză, să șteargă ce nu a ieșit bine, să te facă mai mica sau mai mare, totul rapid și ușor de folosit.

Uite o poză înainte și după:

Am postat pozele că nu mai aveam răbdare să aștept. Le vedeți pe profilul meu de Instagram.

Ajunsă acasă, normal că mi-au scris prietenii că m-au văzut roz 😊) Și uite așa am testat și funcție de Translate ce funcționează și pe Whatsapp, nu doar în SMS-uri.

Acum vorbesc fluent franceză. Bine, eu știu doar 2-3 cuvinte în franceză, dar AI-ul de pe Galaxy S24 Ultra nu o să mă pârască.

Am avut 3 zile pline cu Galaxy S24 Ultra. Sunt și eu curioasă ce o să urmeze.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.