fbpx

A început Colonizarea! Câștigă o excursie de două persoane la NASA!

A început Colonizarea! Câștigă o excursie de două persoane la NASA!

22 mai 2018 Concursuri

Cine nu ar vrea să viziteze NASA? Eu chiar vreau să fac asta, e pe lista mea de lucruri de făcut până la 80 de ani 😀

Până acum m-am mulțumit cu un poster mare cu logo-ul NASA și cu un tricou 😀 dar uite că am șansa să câștig o excursie de două persoane la NASA cu toate costurile asigurate (chiar și taxa pentru viză). Și nu doar eu, oricine poate câștiga excursia oferită de Orange România, trebuie doar să te joci.

Tare, nu? Te joci câteva zeci de minute și poți o excursie la NASA, unul din cele șase telefoane Galaxy S9 și multe alte premii (vouchere de reducere la telefoane, tablete și accesorii Samsung și, dacă sunt clienţi Orange, până la 10 GB de net).

Colonizarea_Orange smart shop

Orange România, în parteneriat cu Samsung, lansează Colonizarea, primul joc interactiv disponibil exclusiv în magazinele de tip Orange Smart Shop.

Colonizarea@Orangesmartshop (4)

Ce trebuie să faci?

1. Mergi într-un Orange Smart Shop ce are banner cu jocul Colonizarea la intrare și o masă special amenajată cu toate jocurile

 

2018-05-22 12.25.29

2. Te loghezi în contul tău Orange cu numărul de telefon – nu e neapărată nevoie ca numărul să fie unul din rețeaua Orange

3. Joci un joc, două, trei… câte vrei. Contează doar să aduni cât mai multe puncte.

 

Jocul are șase runde (etape) diferite. Toţi cei care accesează jocul Colonizarea, din magazinele Orange Smart Shop, pot fi, pe rând, Căpitan, Pilot, Inginer, Controlor de zbor, Atlet sau Biolog. Pentru fiecare experiență  vor avea la dispoziţie un dispozitiv Samsung diferit, care îi va ajuta să călătorească pe Marte şi să supravieţuiască (tabletă, telefon, smartwatch, ochelari VR). Vei putea amartiza cu o rachetă, vei călătorii în spațiu printre asteroizi, vei alerga peste propriu tău plus (foarte interesant jocul ăsta care îți monitorizează ritmul cardiac și îl întoarce împotriva ta) vei planta legume și le vei îngriji etc.

2018-05-22 10.46.08

Ca să poți câștiga un Galaxy S9 (prin tragere la sorți) trebuie să strângi peste 2.000 de puncte, iar ca să participi la tragerea la sorți pentru excursia la NASA trebuie să strângi peste 4.000 de puncte.

Parte a campaniei Tech a Break, Colonizarea este un joc interactiv ce folosește sistemul asincron, o tehnică de joc multiplayer ce permite jucătorilor să experimenteze același joc în moduri diferite și de pe dispozitive inteligente diferite. Prin dezvoltarea programului, Orange invită persoanele interesate să treacă pragul celor 25 de magazine din ţară. Aici e lista completă a magazinelor.

Până pe 3 iulie 2018, oricine se poate juca şi poate testa diferite produse Samsung – telefoane, tablete, ochelari VR.

2018-05-22 10.45.28

Toate detaliile referitoare la campanie, clasament şi premii sunt disponibile şi pe site-ul dedicat: www.orange.ro/colonizarea

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.