fbpx

A treia generație a ochelarilor inteligenți Moverio – BT-300

A treia generație a ochelarilor inteligenți Moverio – BT-300

28 feb. 2016 Altele

Nu cred că multă lume a auzit de ochelarii inteligenți Moverio pentru realitate augmentată, dar deja Epson a prezentat la Mobile World Congress cea de-a treia generație a ochelarilor. Noul model, Moverio BT-300, încorporează propria tehnologie Epson de ultimă generație pentru ecrane digitale OLED pe bază de silicon.

Astfel, Moverio BT-300 va fi cel mai nou model de ochelari inteligenți de pe piață. Sunt cu 72% mai ușori decât primul model Moverio (lansat în 2011) și cu 20% mai ușori decât al doilea model, și stabilesc astfel un nou standard de greutate pentru ochelarii inteligenți de realitate augmentată.

Noul model încorporează un procesor Intel Atom X5 cu patru nuclee și rulează sistemul de operare Android 5.1. Procesorul îi permite să randeze un volum semnificativ de conținut 3D. Acesta este randat în funcție de ce vizualizează utilizatorul și de informațiile primite de la camera HD de 5 MP și de la senzorii de care dispune.

hf

Ochelarii sunt destul de confortabili și ușor de folosit. Din păcate, parcă au împrumutat prea mult din design-ul concurenței – Google Glass.

Durata de utilizare continuă a bateriei este de până la șase ore, suficient ținând cont că nu îi vei purta mereu pentru că sigur îți vor obosi ochii.

Dar parcă ochelarii de realitate augumentată, așa cum sunt și Google Glass, au rămas în urma ochelarilor de realitate virtuală.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.