fbpx

Acer Iconia One 8 – tableta destinată familiilor

Acer Iconia One 8 – tableta destinată familiilor

10 ian. 2016 Lansari, Tablete

În ultima perioadă tabletele par a fi cumpărate mai mult pentru copii… Cred că mai toți copii își doresc o tabletă cadou, nu?. Decizia părinților nu este deloc una ușoară, trebuie să achiziționeze o tabletă destul de ieftină (pentru a nu plânge după bani dacă copiii o strică), rezistentă, ușor de folosit de către copii și totuși suficient de bună pentru a fi utilizată și de părinți.

Acer a lansat în cadrul ediției de anul acesta a CES tableta Iconia One 8 (B1-850), un dispozitiv de 8 inchi destinat familiilor cu copii, foarte accesibil și la preț –129 de euro. Tableta este potrivită pentru browsing, rularea de clipuri video, gaming ocazional și oferă o interfață mai prietenoasă pentru copii cu ajutorul aplicației Acer Kids Center, precum și funcție de control parental.

Iconia One 8

Iconia One 8 (B1-850) are un ecran IPS HD multi-touch în 10 puncte, ce asigură o calitate bună a imaginii și o experiență tactilă potrivită pentru gaming. Tableta rulează sistemul de operare Android 5.1 și are o baterie cu autonomie de 9 ore. Dispozitivul are procesor quad-core  MediaTek, o camera principală de 5MP și o camera frontală de 2MP, 1GB de memorie RAM DDR3L, capacitate de stocare de 16GB și slot pentru card micro SD de până la 128GB. Tableta este disponibilă în două variante de culori – albă și albastră.

Iconia One 8 (B1-850) are preinstalată aplicația Kids Center, o interfață simplificată și ușor de accesat de către copii pentru a accesa mai ușor conținutul potrivit vârstei lor cum ar fi jocuri, cărți, clipuri. Cu ajutorul funcției de control parental, conținutul accesat de copii poate fi restricționat și limitat timpul petrecut pe tabletă.

acer-iconia-one-8-tablet-detail

Iconia One 8 (B1-850) oferă o serie de funcții care simplifică diferitele task-uri zilnice:

  • EZ WakeUp – din doar trei atingeri, tableta iese din stand-by și încarcă aplicațiile pre-selectate
  • EZ Snap – permite realizarea de screenshot-uri care pot fi apoi partajate sau editate.
  • System Doctor – Permite gestionarea memoriei, spațiului de stocare și a aplicațiilor.

Acer Iconia One 8 (B1-850) va fi disponibilă din luna martie la prețuri începând de la 129 de euro.

 

Comentarii

  1. nnu este ea tocmai o tableta ieftina dar pentru parintii care isi permit e ok . oricum copilasii ar trebui sa mai stea si pe afara la joaca…nu toata ziua cu tableta…pai nu?!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.