fbpx

Acer înnoiește întreaga gamă Predator pentru redare de conținut VR

Acer înnoiește întreaga gamă Predator pentru redare de conținut VR

24 apr. 2016 Gaming, Lansari

Nu la mult timp după ce Acer a prezentat în România noua gamă de gaming – Predator, modelele au fost îmbunătățite pentru a putea rula conținut VR.

Acer a anunțat în cadrul evenimentului anual ”next@acer” noi modele de notebook-uri, desktop-uri și monitoare din seria de gaming Predator, capabile să redea conținut VR pe dispozitivele dedicate de la Oculus, HTC Vive, OSVR și StarVR.

Noile sisteme Predator sunt concepute să furnizeze clienților experiențe extraordinare de gaming și VR nu doar pentru divertisment, ci și în mediul profesional. Acer vrea să le ofere clienților instrumentele necesare atât pentru lucru și divertisment”, a declarat Jerry Kao, președintele diviziei IT la Acer.

Predator 17 X

Noile Predator 17 X rulează a 6-a generație de procesoare Intel Core i7-6820HK și soluția grafică NVIDIA GeForce GTX980. Cu opțiunea de overclocking, utilizatorii pot crește frecvența procesorului până la  4.0GHz, dar și a plăcii grafice până la 1310MHz, respectiv la 3.7GHz a VRAM. Astfel, sistemele din noua serie pot rula cu succes conținut VR.

Pentru o experiență completă, conținutul este redat pe ecrane IPS de 17,3 inchi cu G-SYNC. Disponibile în versiunea FHD (1920 x 1080) sau UHD (4K – 3840 x 2160), cu ajutorul tehnologiei NVIDIA G-SYNC, rata de refresh e suficient de mare pentru a elimina efectul de tearing și a minimiza stuttering-ul.

Dispozitivele au memorie DDR4-2133 și o soluție de stocare SSD-SATA III RAID 0 sau PCIe NVMe pentru viteze foarte bune de transfer. Killer DoubleShot Pro asigură conexiuni concomitente Ethernet și Wi-Fi, astfel încât utilizatorii să poată folosi conexiunea Ethernet pentru gaming și WiFi pentru alte task-uri. Portul Thunderbolt 3 oferă cea mai rapidă și versatilă conexiune oricărui dispozitiv, display sau dock station, fiind de până la opt ori mai rapid decât USB 3.0 și de patru ori decât USB 3.1.

Predator 17 X include totodată un sistem de răcire cu trei ventilatoare care maximizează disiparea căldurii și asigură performanțe maxime în overclocking. Ventilatorul Aeroblade poziționat lângă GPU folosește cele mai subțiri lamele metalice (0.1mm) și reproduce modul de funcționare al aripii avionului, îmbunătățind viteza. Împreună, cele trei ventilatoare optimizează fluxul de aer, în timp ce un sistem de preluare frontal aduce aer rece în sistem.  O camera de vapori utilizată în mod curent pentru servere pentru a le asigura o răcire mai eficientă contribuie, de asemenea, la disiparea căldurii asigurând performanțe mai bune în overcloking. Predator 17 X include, de asemenea, de DustDefender și CoolBoost, bazate pe ventilatoare de mare viteză cu rotație reversibilă pentru a elimina praful și a îmbunătăți disiparea aerului.

Softul Acer PredatorSense oferă opțiuni avansate de customizare pentru gaming, precum moduri overclock, profiluri macro pentru tastatură și taste programabile pentru jocurile favorite. În plus, tastatura backlit include iluminare RGB, astfel încât gamerii să poată schimba și personaliza, în funcție de jocuri sau profil, tastatura.

Notebook-urile Predator 17 X vor fi disponibile în Europa din iunie la prețuri de la  2.499 de euro.

Predator G1

Desktop-ul Predator G1 (G1-710) se remarcă printr-o portabilitate crescută, fiind ușor de transportat la LAN party-uri de gamerii care nu doresc să se despartă în nicio împrejurare de mașina de luptă preferată.

Predator G1 suportă grafică NVIDIA GeForce GTX (până la Titan X), încorporează a 6-a generație de procesoare Intel Core și are 64GB de memorie DDR4.

Cu suport pentru G-SYNC și imagine 4K2K Ultra High Definition, Predator G1 funizează imagini de înaltă calitate și precizie, în timp ce sistemul audio Creative Soundblaster X-Fi MB5 și suportul audio 7.1 oferă un sunet profund și clar.

Predator G1 are un hard disk de până la 4TB (7200 RPM) și un SSD de până la 512GB, în timp ce portul USB 3.1 type-C de generația a doua asigură un transfer ultra-rapid de date.

Softul Acer PredatorSense poate fi utilizat pentru a verifica caracteristicile de sistem, pentru a crea scurtături, a ajusta iluminarea și a customiza ledurile de pe partea frontală a desktopului.

Desktopurile Predator G1 vor fi disponibile în Europa începând de la 1.299 de euro.

Predator Z1

Acer lansează și o nouă serie de monitoare curbate Predator Z1 cu NVIDIA G-SYNC. Acestea sunt disponibile în versiunile de 31.5 inchi, 30 și 27 de inchi, cu un unghi de curbură 1800R, oferind imaginilor profunzime și un unghi amplu de vizualizare.

Modelul de 30 de inchi are un display ultra-wide FHD (2560 x 1080) 1800R cu rezoluție 21:9 și  100% acoperire a spectrului de culoare sRGB care, combinat cu un timp de răspuns GTG (gray-to-gray) de 4ms și până la 200Hz rată de refresh furnizează efecte vizuale incredibil de reale. Nu în ultimul rând, ajustarea culorii pe 6 axe asigură o redare cât mai detaliată a nuanțelor.

Unghiurile de vizualizare de 178 de grade sunt perfecte pentru set-up-uri cu mai multe monitoare. Designul ergonomic permite înclinarea și adaptarea pe înălțime, în timp ce posibilitatea de pivotare a ecranului asigură ajustarea automată a imaginilor din format portret în landscape.  Totodată, piciorul poate fi ușor detașat pentru a facilita montarea pe perete.  În plus, cablurile pot fi ascunse în interiorul suportului.

Tehnologia BlueLight Shield reduce oboseala ochilor, iar modul GameView permite setări speciale precum intensificarea negrului pentru imagini mai detaliate în scenele întunecate.

Monitorul Z1 va costa de la 599 de euro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.