fbpx

Acer lansează super convertibilul 2-în-1 Aspire Switch 12 S

Acer lansează super convertibilul 2-în-1 Aspire Switch 12 S

10 ian. 2016 Lansari, Laptop, Notebook, Tablete

Acer a făcut în cadrul CES 2016 două anunțuri importante: introducerea tehnologiei Intel RealSense în seria Black Edition a gamei V Nitro, dar și o nouă versiune premium a gamei de convertibile 2-în-1 Aspire Switch 12 S.

Cele două modele sunt de top, cu prețuri destul de mari, dar tehnologia și specificațiile de care dispun merită toți banii.

Aspire V Nitro Black Edition este primul notebook care încorporează noua cameră Intel RealSense, ce oferă gamerilor o calitate a imaginilor 2D și 3D îmbunătățită și posibilitatea de transmitere a experienței de gaming și video chat cu fundal personalizabil.

Aspire V Nitro 15

Disponibilă atât pe modelele de 15 cât și de 17 inchi, noua cameră Intel RealSense oferă o rază mai bună de acțiune de până la 1,5m de dispozitiv, urmărire mai precisă a gesturilor, controlul și recunoașterea obiectelor. Totodată asigură o experiență mai bună cu noul sistem de autentificare biometrică Windows Hello pentru logarea la Windows 10. Folosită normal, ca o cameră 2D, operează la rezoluție HD și 60fps.

Cu ajutorul noii camere Intel RealSense, utilizatorii vor avea un control mult mai intuitiv și o experiență de joc mult mai bine personalizată. Noua tehnologie permite, de asemenea, scanarea și printarea 3D. Aspire V Nitro Black Edition are procesor Intel Core de ultimă generație, soluție grafică NVIDIA GeForce GTX960M cu până la 4GB de RAM GDDR5 și SSD NVMe, disponibil în mod obișnuit pe servere pentru segmentul enterprise.

Seriile Acer Aspire V Nitro Black Edition cu noua cameră 3D Intel RealSense vor fi disponibile din februarie, la prețuri pornind de la 1.299 de euro.

Aspire V Nitro 17

Acer a anunțat, de asemenea, noul model premium din linia de convertibile 2-în-1 Aspire, Switch 12 S (SW7-272), care combină designul modern cu cele mai noi tehnologii, printre care antena Acer ExoAmp WiFi încorporată în carcasa metalică și sistemul de prindere Acer Snap Hinge Gold.

Acer Switch 12 S are display de 12,5-inchi și un design flexibil care permite utilizarea dispozitivului în patru moduri: tabletă, notebook, display și tent. Are procesor Intel Core M de generația a 6-a și rulează Windows 10.

Carcasa de aluminiu anodizat asigură produsului un aspect stilat, dar reprezintă și o inovație tehnologică. Antena Acer ExoAmp încorporată în carcasa metalică asigură performanță Wi-Fi optimă.

Aspire Switch 12 S.1

Aspire Switch 12 S are slot USB Type C Thunderbolt 3 pentru încărcare ultra-rapidă, precum și video streaming de până la 40Gbps între dispozitive, un display HD extern sau chiar două display-uri 4K. Thunderbolt 3 permite, de asemenea, conectarea opțională a Acer Graphics Dock  pentru creșterea performanței grafice a Switch 12 S. Camera Intel RealSense R200 permite captarea imaginii pentru generarea și scanarea de modele 3D.

Display-ul de 12,5 inchi este IPS 4K cu tehnologie Zero Air Gap pentru glare redus și unghiuri generoase de vizualizare. Realizat din Corning Gorilla Glass 4, ecranul oferă o experiență premium de vizualizare și, în plus, e mult mai rezistent la zgârieturi. Acer Vision Care include Acer BluelightShield pentru controlul luminii albastre și Acer Lumiflex pentru vizionare optimă în condiții diferite de iluminare. Tastatura backlit permite utilizarea notebook-ului indiferent de condițiile de iluminare a încăperii de lucru.

Aspire Switch 12 S.2

Switch 12 S are trei microfoane și tehnologie Acer Purified.Voice oferind o calitate foarte bună a sunetului pentru funcționarea optimă a Cortana și Skype. Difuzoarele Acer TrueHarmony și Dolby Audio Premium furnizează un sunet bogat cu distorsiuni minime. Camera HD frontală (1280 x 720) asigură o comunicare eficientă cu alți utilizatori de Skype. Pentru a satisface și cerințele utilizatorilor business, Aspire Switch 12 S oferă suport pentru Acer Active Pen pentru a lua notițe și a face schițe.

În modul tabletă, convertibilul are doar 7,8mm, și cântărește 800 de grame, iar cu tastatura atașată 17,3mm și 1400 de grame.

Pe lângă portul USB 3.1 Type C Thunderbolt 3, Aspire Switch 12 S are două porturi USB 3.0, un port Micro HDMI, slot Micro SD și jack audio.  Primele modele vor fi disponibile cu 4GB sau 8GB de memorie și o capacitate de stocare pe SSD de 128GB sau 256GB.

Comentarii

  1. Sunt niste mici OZN-uri, dar pentru uz personal sunt oarecum inutile. Pretul este prea mare pentru un laptop personal. Desigur, daca as primi cadou unul, sigur nu m-as supara 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.