fbpx

Două noi monitoare de gaming din gama Acer Predator

Două noi monitoare de gaming din gama Acer Predator

2 mai 2017 Gaming

Sunt uimită câte monitoare de gaming au fost lansate în ultimul an, monitoare din ce în ce mai performante și cu cele mai noi tehnologii integrate. Gaming-ul nu mai este considerat o nișă micuță pentru producătorii de sisteme PC și periferice, ba chiar este zona cu cea mai mare creștere din ultima perioadă – ca număr de device-uri vândute.

Acer a anunțat două noi astfel de monitoare de gaming Predator cu diagonală de 27”- Modelul Predator X27 ce duce gamingul la un nou nivel cu ajutorul NVIDIA G-SYNC HDR la rezoluție 4K și cu o rată de refresh foarte rapidă, de 144 Hz, în timp ce Predator Z271UV are un ecran curbat 1800R și tehnologie de urmărire a privirii, pentru o experiență intuitivă de gaming.

Ambele monitoare folosesc tehnologia Quantum Dot, oferind o gamă mai largă de culori, cu o luminozitate mai mare, o saturație mai profundă și o precizie mai bună, oferind vizualuri semnificativ mai vii cu Predator X27, care suportă 99% din spațiul de culoare Adobe RGB, și Predator Z271UV acoperind 130% din spațiul de culoare sRGB. Cu o peliculă Quantum Dot care este acoperită cu puncte de dimensiuni nano, de diferite tipuri, care emit lumini colorate foarte specifice, noile monitoare pot produce o gamă mai largă de culori în comparație cu monitoarele standard.

Predator X27

Modelul Predator X27 prezintă imagini vizuale uimitoare, fără motion blur, datorită rezoluției 4K (3840×2160) la o rată de refresh de 144 Hz, un timp de răspuns rapid de 4 ms și o luminozitate de 1.000 nit.

Piciorul metalic este foarte robust, pentru a asigura stabilitate și ergonomie, cu posibilitate de ajustare a unghiului de înclinare, a înălțimii și a pivotării.

Predator Z271UV are rezoluție WQHD (2560×1440) pe un ecran curbat 1800R, care așează fiecare colț al ecranului la aceeași distanță față de ochii jucătorului – acest lucru creează o experiență de gaming imersivă, cu un câmp de vizibilitate mai larg și o zonă perceptivă crescută a vederii periferice. Dispune de design ZeroFrame, perfect pentru utilizarea în setări cu mai multe monitoare.

Este extrem de rapid, cu un timp de răspuns de 1ms (3ms nativ), care aproape că elimină motion blur-ul și suportă overclockare până la 165Hz. Construit și cu gândul la ergonomie, ecranul se poate înclina de la -5 la 25 de grade și pivota +/- 30 de grade, în timp ce înălțimea poate fi ajustată până la 4,7″. Conectivitatea include DisplayPort, HDMI, ieșire audio și 4xUSB 3.0. Două difuzoare de 7 wați asigură un sunet de înaltă calitate, cu tehnologie Acer TrueHarmony.

Predator Z1

În plus,monitoarul dispune și de tehnologia integrată de urmărire a privirii de la Tobii vine ca o completare la tastatura tradițională cu mouse, deoarece camera se rotește automat, pe măsură ce jucătorul privește către marginile ecranului. Îmbinarea urmăririi privirii cu mouse-ul și controlul tastaturii sau gamepad-ului, oferă o experiență de joc mai bogată și mai captivantă, deoarece jucătorii pot să imite acțiunile care apar și în viața reală. Până în prezent, există 100 de jocuri care suportă tehnologia eye-tracking. Titlurile care sunt în permanență actualizate pot fi vizualizate pe www.tobii.com/apps.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.