fbpx

Acer prezintă cel mai mic PC modular: Revo Base Mini

Acer prezintă cel mai mic PC modular: Revo Base Mini

11 sept. 2016 Lansari

Acer a lansat Revo Base, cel mai nou, compact și puternic dispozitiv din seria Revo mini. Unitatea are o capacitate de doar un litru și funcționează ca hub multimedia pentru cei care doresc performanță într-un dispozitiv compact.

Revo Base_03

Cu doar 5,3cm înălțime și o amprentă la sol de 14x14cm, Revo Base este dotat cu procesor Intel Core i7 și până la 8 GB de memorie DDR3L, pentru a executa fără probleme sarcini solicitante, cum ar fi decodare de conținut multimedia de calitate superioară.

Revo Base rulează Windows 10 și vine cu grafică Intel HD integrată și un sunet de înaltă calitate. Revo Base permite conectarea simultană a până la două ecrane prin HDMI și DisplayPort, în timp ce alte periferice și unități de stocare pot fi conectate prin intermediul celor patru porturi USB 3.1 Gen. 1. Revo Base dispune, de asemenea, de tehnologie wireless 802.11ac, care oferă viteze de până la de 3 ori mai mari decât standardele anterioare. Sistemul de tip VESA permite montarea acestuia în spații chiar și mai mici.

Revo Base_04

Dispune de un spațiu de stocare pe HDD de până la 2TB sau opțional, pe SSD, de până la 256GB, în timp ce un slot pentru cardul SD permite utilizatorului să adauge până la 256GB de stocare externă. Structura modulară permite adăugarea unor module HDD mai mari, dar și memorie RAM suplimentară.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.