fbpx

Acer Spin 7 – Cel mai subțire convertibil din lume

Acer Spin 7 – Cel mai subțire convertibil din lume

11 sept. 2016 Laptop

Tot la IFA – Berlin, Acer a extins gama de notebook-uri convertibile cu seriile Spin 7, Spin 5, Spin 3 și Spin 1, cu Windows 10, balama ce se rotește la 360 de grade și tehnologie Continuum pentru a putea fi folosite în diverse scenarii.

Spin 7_02

Spin 7 este vârful de gamă, în timp ce Spin 5 și Spin 3 asigură performanță optimă, au ecranele IPS FHD și stocare pe SSD, în timp ce seria Spin 1 este ideală pentru studenți sau ca un al doilea sistem.

În funcție de model, acestea oferă conectivitate wireless rapidă și sigură cu tehnologia wireless 802.11ac MU – MIMO, descărcând conținut de până la 3 ori mai repede. Sunt dotate cu Acer BluelightShield care reduce suprasolicitarea ochilor, Acer Color Intelligence, care maximizează saturația culorilor pentru imagini clare si luminoase și Acer TrueHarmony pentru un sunet clar și bine definit.

Mai subțire decât o carcasă pentru DVD-uri, Spin 7 are 10,98 mm și cântărește doar 1,2 kg, ceea ce îl face cel mai subțire notebook convertibil din lume. Carcasa sa de 13 inch din aluminiu are un display cu touch IPS FHD Corning® Gorilla® Glass de 14 inch, cu o ramă îngustă. Carcasa de culoare negru-mat este completată cu balamale argintii lustruite și margini perfect tăiate în jurul touchpad-ului. Durata de viață a bateriei este de până la 8 ore.

La fel de puternic pe interior cum este și pe exterior, performanța este asigurată de un procesor i7 Intel® Core ™ de a 7-a generație, până la 8 GB de memorie și un SSD de 256GB. Porturile USB 3.1 tip C sunt incluse pentru transferul rapid de date, conectarea la un monitor extern, precum și pentru a încărca notebook-ul. Un touchpad lat, din sticlă, oferă o aderență optimă.

Spin 7_03

Spin Series 5 – Mic și compact cu un display de 13.3 inch și stilus opțional

Notebook-urile convertibile Spin 5 dispun de balamele rezistente pentru rotirea la 360 a dispozitivului, dar fără a se răsturna când este folosit touchscreen-ul. Finisajul de pe capacul superior din aluminiu oferă un aspect de țesătură, facând Spin 5 ușor de apucat, și în același timp, prevenind acumularea amprentelor și scamelor.

Seria Spin 5 vine cu procesoare Intel Core de generația a 7-a, pentru performanțe incredibile, până la 16GB de memorie DDR4 și SSD de 512GB pentru transfer de date și bootare rapidă. Spin 5 are o durată de viață a bateriei de până la 103 ore pentru productivitate pe tot parcursul zilei, iar ecranul touchscreen IPS FHD de 13.3 inch poate fi utilizat opțional cu un Acer Active Pen si Windows Ink. O cameră Web HD cu HDR (High Dynamic Range) oferă imagini clare, luminoase și detaliate.

Spin Series 3 – ideale pentru muncă sau pentru jocuri

Notebook-urile convertibile Spin Series 3 includ display-uri IPS HD sau Full HD de 15,6 inch și vin cu un finisaj cu aspect sport. Performanța solidă este livrată cu ajutorul generației a 6-a de procesoare Intel Core și până la 12GB de memorie DDR4. Notebook-urile vin cu unități SSD (de până la 256GB) și hard disk-uri (de până la 1 TB). Tastatura ergonomică iluminată, dispune de taste de 1,6 mm, pentru o tastare confortabilă. Include, deasemenea, o camera web HD cu HDR și oferă productivitate pe tot parcursul zilei, cu o autonomie de 9,5 ore.

Spin 7_04

Spin Series 1 – Perfect pentru școala sau pe post de calculator secundar

Cu prețuri ultra-accesibile și până la 9 ore de viață a bateriei, Spin Series 1 sunt ideale pentru studenți sau pentru a fi utilizate drept calculatoare secundar. Seriile includ modele cu display-uri de 13 și 11.6 inch FHD IPS, toate având configurații cu procesoare Intel Pentium sau Celeron. Proiectat pentru sălile de clasă, Spin 1 ( SP111-31 ) suportă un Acer Active Pen cu Windows Ink și dispun de display-uri Corning® Gorilla® Glass®, acoperite cu substanțe antimicrobiene.

Preț și disponibilitate

Seria Acer Spin 7 va fi disponibilă în luna octombrie, începând de la 1.299 de euro.

Seria Acer Spin 5 va fi disponibilă în septembrie, cu prețuri începând de la 599 de euro.

Seria Acer Spin 3 va fi disponibilă în septembrie, cu prețuri începând de la 599 de euro.

Seria Acer Spin 1 va fi disponibilă în noiembrie, cu prețuri începând de la 299 de euro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.