fbpx

Încărcare extra rapidă cu ADATA power bank A10050QC

Încărcare extra rapidă cu ADATA power bank A10050QC

18 dec. 2016 Altele

ADATA a anunțat lansarea power bank-ului A10050QC, cel mai rapid accesoriu de încărcare lansat de companie până în acest moment.

adata-a10050qc-752x525

 

Eu am o baterie asemănătoare de la o altă companie, nu cred că aș mai putea reveni la o baterie externă fără fast-charge, crează dependență! 😀

Produsul utilizează tehnologia integrată Qualcomm Quick Charge 3.0 pentru a accelera încărcarea bateriei și dispune de două porturi de ieșire – un conector USB-C și un conector USB-A. Intrarea este USB-C. Power bank-ul de 10.050mAh are un design texturat, galvanizat, pentru prindere ușoară, utilizează celule premium Panasonic, fabricate în Japonia, și oferă protecție multiplă pentru siguranța utilizatorilor, a dispozitivelor și a mediului înconjurător.

Qualcomm Quick Charge 3.0: încărcare de până la 4 ori mai rapidă decât power bank-urile generice

ADATA a creat A10050QC în jurul tehnologiei Quick Charge 3.0. Astfel, power bank-ul este cu 40% mai eficient din punct de vedere energetic față de produsele care utilizează tehnologia anterioară Quick Charge 2.0 și poate reîncărca dispozitive de până la patru ori mai rapid decât power bank-urile cărora le lipsește implementarea Quick Charge. A10050QC poate încărca un smartphone de 5” de la 0% la 80% în doar 30 de minute. Atenție! Funcționează doar cu device-urile ce au funcție de încărcare rapidă!

Două porturi, confort sporit și încărcare/descărcare sincronizată

Cele două porturi de ieșire oferă flexibilitate sporită deoarece utilizatorii pot încărca două dispozitive simultan. În plus, power bank-ul are ieșiri USB-C și USB-A pentru compatibilitate crescută. Ieșirea USB-C suportă până la 18W, pentru a accelera încărcarea, iar cele două porturi pot livra împreună 4.6A (power bank-urile tipice livrează 2.1A). A10050QC are încărcare/descărcare sincronizată, ceea ce înseamnă că poate fi reîncărcat în condiții de siguranță în timp ce încarcă alte dispozitive. Pentru încărcarea rapidă a power bank-ului în sine, intrarea suportă până la 2.5A – mai mare decât la alte produse similare, oferind astfel perioade mai scurte de reîncărcare.

productImage8986

Control inteligent al voltajului

Pe lângă Quick Charge 3.0, inginerii ADATA au încorporat în A10050QC și tehnologia INOV (Intelligent Negotiation for Optimum Voltage). Power bank-ul detectează activ dispozitivele conectate și alternează între operațiuni de 5V și 12V, pentru a maximiza eficiența energetică, pentru a reduce încălzirea și pentru a prelungi durata de viață a celulelor.

Componente premium și cele mai înalte standarde de siguranță

A10050QC este echipat cu celule Panasonic fabricate în Japonia și circuite proprietare ADATA, fabricate în Taiwan, care asigură protecție multiplă la încărcare, descărcare, supratensiune, supraîncălzire și scurt- circuitare. Design-ul elegant, texturat și galvanizat, ajută la o prindere ușoară a produsului, dar și la sporirea rezistenței la foc și impact, fiind testat să asigure funcționare de durată, în deplină siguranță.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.