fbpx

Membrii Corpului Național al Polițiștilor se vor antrena la AFI Aventurier

Membrii Corpului Național al Polițiștilor se vor antrena la AFI Aventurier

5 apr. 2017 Altele

AFI Aventurier – cel mai mare parc de aventură indoor din România, situat în AFI Cotroceni din București – găzduiește, începând de astăzi, antrenamentele membrilor Corpului Național al Polițiștilor.

 

Prin intermediul acestui parteneriat, membrii Corpului Național al Polițiștilor (CNP), angajați ai Ministerului de Interne, vor putea folosi baza AFI Aventurier pentru antrenare, tonifiere, exerciții specifice, dar și pentru a se recrea cu întreaga familie, abonamentul redus cu aproximativ 60% fiind valabil și pentru rude sau prieteni.

Membrii Corpului Național al Polițiștilor pot veni oricând să se antreneze pe traseele de la AFI Aventurier, orele petrecute aici fiind echivalate cu orele de antrenament obligatorii pe care aceștia trebuie să le facă, chiar vor primi și o adeverință care să ateste acest lucru.

AFI Aventurier a fost deschis în luna septembrie a anului trecut și cuprinde trasee cu diferite grade de dificultate, atât pentru adulți, cât și pentru copiii de peste 6 ani. Pe lângă aceste trasee, parcul de aventură mai dispune de o enormă pânză de păianjen, precum și de cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, care măsoară 110 metri liniari.

Puteți să-l testați și voi în orice zi din săptămână!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.