fbpx

Allview anunță update pentru P6 Energy

Allview anunță update pentru P6 Energy

21 aug. 2015 Altele, Android

Din teasing-ul postat ieri pe pagina mea de facebook cred că toată lumea și-a dat seama că Allview pregătește update-ul la Android Lollipop pentru smartphone-ul P6 Energy.

In curand_Lollipop_P6 Energy

Am revenit azi cu mai multe detalii. În urma update-ului pentru P6 Energy, utilizatorii vor beneficia de următoarele aplicații:

  • Super Power Saving Mode – Pentru momentele în care dorești să prelungești durata autonomiei bateriei activează funcția de economisire a energiei. Aceasta transformă meniul într-unul minimalist, alb-negru, și îți oferă acces doar la funcțiile de bază: Apeluri, Mesaje, Contacte și Ceas.
  • Charm Cam – Aplicația Charm Cam îți pune la dispoziție o serie de funcții distractive și utile, care te vor încânta cu siguranță! Ai o serie de efecte beauty pentru camera foto, filtre în timp real și stampile care vor adăuga originalitate fotografiilor tale. Aplicația poate fi accesată direct din meniul camerei.
  • Chameleon – Aplicație pe care v-am prezentat-o în review-ul video pentru Allview X2 Soul Pro. Creează-ți propriile teme și adaptează smartphone-ul mediului în care te afli. Funcția Chameleon va transforma device-ul într-unul nou de fiecare dată, utilizând culori din jurul tîu. Astfel, îți vei aminti de stările și sentimentele plăcute dintr-o anumită clipă.

Comentarii

  1. Sa ai 500 mAh clar asta inseamna sa fii mafiot , lasand gluma , la telefonu asta daca ii mai atasezi o baterie externa pai nu mai ai probleme absolut deloc..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.