fbpx

Allview dezvoltă primul smartphone cu ecran 18:9

Allview dezvoltă primul smartphone cu ecran 18:9

3 iul. 2017 Altele

Allview pregătește un smartphone surprinzător, dotat cu un display special, care va deveni noul flagship al companiei brașovene. X4 Soul Infinity este denumirea noului terminal, care va încorpora într-o carcasă de 5″ un display cu 15% mai mare decât în mod obișnuit. Allview își propune ca raportul dintre dimensiunea ecranului și mărimea dispozitivului să atingă 80%, valoare care plasează X4 Soul Infinity în topul primelor 10 produse din lume care se mențin în această proporție.

X4 Soul Infinity

Provocarea echipei de R&D a Allview este de a optimiza amplasarea fiecărei componente în structura noului smartphone, pentru a oferi utilizatorului o experiență memorabilă cu un ecran spectaculos, încorporat într-un telefon ergonomic.

Viziunea noastră a fost încă de la început să oferim românilor acces facil la tehnologie de ultimă generație. Este o promisiune care ne-a ghidat pașii în cei 15 ani de la crearea companiei și care ne-a adus astăzi în momentul în care dezvoltăm un smartphone uimitor, pentru care ne-am asumat o comandă  de 50.000 de display-uri. Suntem încrezători că acest terminal va face diferența pe piața de tehnologie prin noi beneficii, pe care le vom dezvalui în momentul lansării”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Ideea smartphone-ului X4 Soul Infinity a fost făcută publică în premieră la începutul acestui an. Până acum, specialiștii Allview au dezvoltat multiple variante ale acestui produs, proiectat pentru o utilizare rapidă și confortabilă. Forma finală în care vor fi integrate subansamblele smartphone-ului X4 Soul Infinity va fi dezvaluită pe măsură ce acestea vor fi finalizate.

Printre smartphone-urile ce au raportul de 18:9 la display numără și LG G6 și Galaxy S8.

Marca Allview X4 Soul Infinity a fost înregistrată la European Union Intellectual Property Office (EUIPO).

Cei care doresc să afle detalii despre acest produs se pot înscrie pe pagina dedicată X4 Soul Infinity și vor avea acces la beneficii gândite special pentru ei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.