fbpx

Allview lansează Allwatch – smartwatch ce măsoară ritmul cardiac

Allview lansează Allwatch – smartwatch ce măsoară ritmul cardiac

20 nov. 2016 SmartWatch

Allview a lansat astăzi Allwatch, primul ceas inteligent din portofoliu.

Realizat din oțel inoxidabil, Allwatch adoptă un design sport care urmărește linia încheieturii mâinii pentru un confort sporit. Display-ul măsoară 1.28 inch și are puțin peste 8 mm grosime. Ecranul de sticlă 2.5D oferă o senzație plăcută la atingere, iar brățara este potrivită pentru uz îndelungat. Realizat conform standardului IP67, Allwatch rezistă timp de 30 de minute la scufundări subacvatice de până la 1 metru adâncime. De asemenea, etanșeizarea dispozitivului oferă protecție totală împotriva prafului, iar materialele rezistente la șocuri mecanice îi sporesc durabilitatea.

Allwatch

Ceasul inteligent Allwatch dispune de un chip Dual-Core optimizat pentru autonomie sporita. Display-ul Memory LCD alb-negru se distige printr-un consum de energie mai mic de până la 970 de ori, în comparație cu un LCD standard. Bateria asigură până la 7 zile de utilizare și aproximativ 10 zile în stand-by. Încarcarea integrală a acumulatorului se realizează în aproximativ 90 de minute prin intermediul cablului USB cu conector magnetic.

Allwatch este prevăzut cu senzori care permit monitorizarea permanentă, în timp real, a bătăilor inimii, cu un nivel ridicat de acuratețe. În funcție de ritmul cardiac înregistrat, utilizatorii Allwatch vor putea să-și dozeze efortul în activități fizice pentru a obține efectele dorite: menținerea sau îmbunătățirea stării generale de sănătate, creșterea rezistenței fizice și arderea grăsimilor, îmbunătățirea și dezvoltarea performanțelor sportive. Allwatch înregistrează rezultatele pentru 24 de sporturi diferite iar manual pot fi adăugate și alte activități fizice.

În plus, ceasul își atenționează purtătorul atunci când acesta a stat prea mult pe scaun și are nevoie de puțină mișcare.

Purtat în timpul nopții, Allwatch monitorizează somnul și sintetizează informațiile în aplicația smartphone-ului pentru ca utilizatorul să știe exact câte ore a dormit profund sau ușor, ori cât timp a petrecut treaz.

Compatibil cu sistemul de operare Android, Allwatch se sincronizează cu smartphone-ul și va atenționalla utilizatorul la mesaje, notificări sau apeluri pierdute.

Allwatch este disponibil pe bază de precomandă la prețul de 349 lei, iar livrările vor începe din 7 decembrie 2016.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.