fbpx

Allview lansează camera de acțiune Visual 360°

Allview lansează camera de acțiune Visual 360°

14 oct. 2016 Camere acțiune

Allview a lansat ieri Visual 360°, camera care nu ratează nimic din cadrul pe care ți-l dorești.

Visual 360

Deja am avut ocazia să testez mai multe camere foto-video ce capturează imagini la 360 de grade. Majoritatea modelelelor testate de mine au fost și destul de scumpe, asta pentru că tehnologia abia acum este disponibilă publicului larg, și nu pentru că oferă ele imagini incredibile. Mai toate camerele testate m-au dezamăgit, la prețul lor (peste 1.500lei) mă așteptam la imagini mult mai frumoase. Deja tehnologia nu este nouă, camerele 360 abia de anul acesta au devenit cunoscute și căutate de către consumatorii obișnuiți.

Mă bucur să văd că tehnologia a evoluat, prețurile au mai scăzut, și acum îți poți cumpăra o camera 360 bună la un preț decent. De exemplu: noua cameră Visual 360° de la Allview costă doar 799 lei. În plus, vei mai primi un trepied de care vei avea mare nevoie pentru a obțiune imagini nemișcate și o pereche de ochelari Visual VR.

camera-360

Camera dispune de două lentile poziționate în fața și în spatele dispozitivului. Fiecare lentilă capturează imagini de 180° pe verticală și orizontală, iar impreună acestea formează un câmp de 360 de grade, fără unghiuri moarte. Model asemănător cu LG 360 Cam.

Imaginile Visual 360° vor fi stocate pe un card microSD de până la 32GB.

Prin intermediul aplicației dedicate Visual 360°, utilizatorii vor putea controla camera direct de pe smartphone: vor putea opta pentru fotografii sau înregistrari video, vor obține o previzualizare a imaginilor și vor avea informații asupra duratei de înregistrare sau statusul acumulatorului.

img9-22

Înregistrările realizate la 360° vor putea fi urmărite cu ajutorul echipamentelor care explorează realitatea virtuală, cum sunt ochelarii Visual VR sau direct pe smartphone, prin glisarea imaginilor. Terminalele dotate cu senzor giroscopic permit vizualizarea din mai multe unghiuri odată cu mișcarea dispozitivului.

Camera Visual 360° are inclus în pachetul de comercializare un trepied pentru fixare și manevrare cât mai ușoară. Separat, utilizatorii pot alege accesorii diverse ce fac posibilă utilizarea Visual 360° în diferite împrejurări: carcasă rezistentă la apă, selfie stick, telecomandă tip ceas, suport pentru fixare pe casca, încărcător auto și altele.

camera

Camera Visual 360° este disponibilă pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 799 lei, iar livrările vor începe din 21 octombrie. Clienții care vor achiziționa produsul de pe site-ul allview.ro vor primi cadou o pereche de ochelari Visual VR.

Eu abia aștept să primesc camera la test! 😀

 

Comentarii

  1. Bravo Allview, extindere pe o piata mai mare. Sper sa o primesti la teste. Eu inca astept raspuns de la cei de la Allview pentru cererea de colaborare, trimisa acum 4 zile. Oameni ocupati.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.