fbpx

Allview lansează două tablete Windows dotate cu tastatură

Allview lansează două tablete Windows dotate cu tastatură

11 iun. 2016 Știri

Allview a lansat tabletele Wi901N și Wi1001N, două dispozitive prevăzute cu tastatură, care rulează sistemul de operare Windows 10 cu Office Mobile inclus.

Allview Wi901 si Wi1001

Cele două device-uri au display-uri IPS LCD de 8,9 și, respectiv 10 inch cu o luminozitate adaptată mediului și un unghi larg de vizualizare.

Tastatura ergonomică se atașează ușor prin conectorul tip Pogo pin, tableta devenind astfel un netbook util atunci când situația o impune.

Cele două tablete sunt echipate cu procesor Intel Quad Core, ce se evidențiază atât în multitasking cât și prin consumul redus de energie. Tabletele au memorie RAM de 2GB DDR3, iar memoria Flash de 32GB poate fi suplimentată cu ajutorul unui card microSD de până la 128GB.

Sistemul de operare Windows 10 cu Office Mobile inclus le permite utilizatorilor accesul într-o interfață cunoscută si intuitivă, în care spatiul personal este delimitat de cel profesional prin profiluri diferite. Mai mult, dispozitivele pot sincroniza datele cu cele din smartphone, indiferent de sistemul de operare al acestuia din urma.

Tabletele sunt prevăzute cu câte două camere utile atât pentru imortalizarea momentelor importante cât și pentru apeluri video efectuate prin aplicatii dedicate.

Tabletele Wi901N și Wi1001N sunt disponibile pe bază de precomandă la prețul de 899 lei și, respectiv 999 lei. Livrarile vor începe din 15 iunie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.