fbpx

Allview lansează smartphone-ul P7 PRO

Allview lansează smartphone-ul P7 PRO

26 sept. 2016 Lansari

Allview lansează astăzi smartphone-ul P7 PRO,  smartphone ce îți oferă viteze 4G, atât în standardul FDD cât și TDD.

P7 PRO are 2GB memorie RAM, iar memoria Flash de 16GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB. Smartphone-ul este echipat cu procesor Quad Core și rulează Android 6.0 Marshmallow, asigurând utilizatorului o experiență plăcută în folosirea aplicațiilor multiple. Terminalul oferă conectivitate 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD.

P7-PRO

P7 PRO are o formă ușor arcuită, dimensiunile potivite pentru utilizarea cu o singură mână și marginile finisate în unghiuri înclinate îi oferă dispozitivului o bună prindere și stabilitate în utilizare. Display-ul IPS HD de 5 inch IPS HD 1280×720 px este realizat prin tehnologia On-Cell și este protejat de zgârieturi prin Asahi Glass.

Amatorii artei fotografice au la dispoziție o cameră principală de 8MP cu Autofocus și funcțiile ingenioase Image PRO, care se adaptează fiecărui cadru: Mod profesionist, Panorama, GIF, Time Lapse, Recunoaștere Text etc.

Camera frontală de 5MP dispune de Screen Flash, o opțiune care permite realizarea de selfie-uri clare și luminoase chiar si pe timp de noapte sau în condiții de iluminare scăzută.

În materie de sunet, P7 PRO oferă un grad înalt de fidelitate în redare grație sistemului audio DTS încorporat. Iar bateria este Li-ion de 2300mAh.

Smartphone-ul P7 PRO este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi, 20 septembrie la prețul de 699 lei iar livrările vor începe din 14 octombrie.

Comentarii

  1. Nu stiu cat de bun e numele de Pro, cuvântul ăsta te face sa crezi ca poți face multe chestii cu el, ca are specificații superbe, poate se potrivea mai mult P7 Plus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.