fbpx

Allview lansează tableta Viva i10HD

Allview lansează tableta Viva i10HD

18 nov. 2015 Tablete

Abia v-am prezentat ieri un nou smartphone de la Allview, azi vă prezint o nouă tabletă – Viva i10HD.

Tableta Viva i10HD este disponibilă pe bază de precomandă începând de astăzi, 18 noiembrie, la prețul de 799 lei. Livrările vor începe din 7 decembrie, la fix pentru a deveni un cadou de la Moș Crăciun.

Viva i10HD (1)

Display-ul IPS de 10,1” are o rezoluție de 1280×800 pixeli și reflectă imagini clare în culori captivante.Ecranul generos oferă un unghi larg de vizualizare de până la 178°.

Tableta Viva i10HD dispune de un procesor Intel® Atom™Quad Core, pe 64 de biți și rulează sistemul de operare Android 5.1, Lollipop. Conectivitatea 3G asigură rapiditate și consecvență în navigarea pe internet și în transferul de date. Dispozitivul oferă 1GB memorie RAM și 8GB memorie Flash, care poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB.

Utilizatorii tabletei Viva i10HD se vor bucura de autonomia sporită a acumulatorului de 7000 mAh, care susține constant activitățile curente. Dispozitivul este echipat cu două camere, foarte utile atât pentru fotografii cat și pentru apeluri video.

Viva i10HD (2)

Viva i10HD încorporează în designul slim și elegant un procesor puternic Intel® Atom™ optimizat pentru multimedia, care alături de display-ul de 10,1” și conexiunea 3G cu viteze HSPA+ recomandă acest produs atât pentru segmentul business cât și pentru divertisment”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.