fbpx

Allview P8 Energy PRO este disponibil la precomandă

Allview P8 Energy PRO este disponibil la precomandă

26 feb. 2016 Lansari, Smartphone-uri

Allview a lansat smartphone-ul P8 Energy PRO în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona. Acesta este cel de-al doilea vârf de gamă prezentat oficial la MWC, după X3 Soul PRO.

P8 Energy PRO este un smartphone unibody cu spate metalic, cu un display generos de 6 inch AMOLED Full HD și ecran de sticlă 2.5D.

P8 Energy PRO este echipat cu un acumulator de 5.020mAh care asigură până la 2 zile de folosire intensă sau 3 zile la o utilizare ponderată. Activarea modului inteligent de economisire a energiei face posibilă atingerea a 225 de ore funcționare.

Ca și la modelul P8 Energy, P8 Energy PRO are suficientă energie pentru a încărca și alte dispozitive cu ajutorul cablului OTG.

În plus, tehnologia Fast Charging asigură durate uimitoare de încărcare.

Smartphone-ul are un procesor Octa Core 1,3GHz și dispune de 3GB memorie RAM. Memoria Flash de 64

P8 Energy PRO 1

GB poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 128GB. Este un smartphone 4G Dual Mode, FDD și TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri, cu viteze de download de până la 150Mbps.

Camera principală de 13MP cu Autofocus este prevăzută cu 5 lentile și protecție din safir pentru o rezistență sporită la zgârieturi. Deschiderea diafragmei f/2.0 asigură imagini luminoase, pline de culoare, chiar în condiții de iluminare scăzută. Aplicația camerei oferă funcții ingenioase pentru a crea fotografii remarcabile: Mod Profesionist, Foto Oricând, GIF, Polaroid.

Super Foto capturează imagini cu dimensiune de 5 ori mai mare decât maximul rezoluției datorită unui inovator algoritm de procesare iar cu ajutorul Zoom 4X utilizatorii pot surprinde detalii îndepărtate fără a altera calitatea imaginii.

Iar camera frontală de 5MP este perfectă pentru amatorii de selfie-uri.

P8 Energy PRO 3

Pentru securitate sporită, accesul la funcțiile și informațiile stocate în smartphone-ul P8 Energy PRO se realizează numai după identificarea amprentelor prin senzorul frontal Easy Fingerprint. Pot fi setate mai multe amprente pentru a fi recunoscute ulterior sau utilizatorul poate opta pentru accesul pe baza clasicei parole numerice.

Chiar și copiii au o secțiune specială care poate fi personalizată și care le permite părinților să păstreze controlul asupra aplicațiilor accesate de cei mici sau a timpului petrecut în acest fel. Ieșirea din Lumea Copiilor se face doar pe bază de parolă.

P8 Energy PRO este disponibil în culorile auriu și argintiu.

Smartphone-ul P8 Energy PRO este disponibil, pe bază de  precomandă, la prețul de 1.899 lei iar livrările vor începe la sfârșitul lunii aprilie 2016.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.