Allwatch S și Allfit – două noi wearables de la Allview

Allwatch S și Allfit – două noi wearables de la Allview

22 dec. 2016 Altele, SmartWatch

Allview completează gama wearables cu două noi dispozitive, Allwatch S și Allfit. Cele două accesorii inteligente sunt destinate îndeosebi publicului feminin, respectiv tinerilor aflați în căutarea unui stil de viață cât mai sănătos. Ceea ce înseamnă că sunt perfecte pentru mine!

Realizate conform standardului IP67, Allwatch S și Allfit rezistă timp de 30 de minute la scufundări subacvatice de până la 1 metru adâncime. De asemenea, etanșeizarea lor oferă protecție totală împotriva prafului.

Allwatch S & Allfit

Display-ul celor două dispozitive măsoară 0.73 inch, respectiv 0.96 inch și cântăresc mai puțin de 20g, ceea ce le face ușor de purtat. Bateria asigură până la 3 zile de utilizare în cazul Allwatch S și până la o săptămână pentru Allfit.  Compatibile cu sistemul de operare Android, cele două dispozitive wearables se sincronizează cu smartphone-ul prin aplicația Allwatch și va atenționa purtătorii la mesaje, notificări sau apeluri pierdute.

Allwatch S este prevăzut cu senzori care permit monitorizarea permanentă, în timp real, a bătăilor inimii, cu un nivel ridicat de acuratețe. Un mare plus pentru mine, chiar voiam o astfel de brățară inteligentă cu un preț decent.

”Cu un design slim și confortabil, cu inserții metalice, Allwatch S este echivalentul feminin al predecesorului său, Allwatch, în timp ce Allfit este varianta destinată tinerilor cu un stil de viață activ, care își doresc o monitorizare cât mai precisă a activităților fizice din timpul zilei sau a odihnei din timpul nopții.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Untitled-1

Ambele dispozitive înregistrează rezultatele pentru 24 de sporturi diferite, iar manual pot fi adăugate și alte activități fizice. Utilizatorii vor putea monitoriza câți pași sau ce distanțe parcurg într-un anumit interval de timp. Mai mult, persoanele care desfășoară activități preponderent statice, vor fi avertizate că au nevoie de mișcare atunci când petrec prea mult timp pe scaun.

În timpul nopții, Allwatch S și Allfit monitorizează somnul, iar informațiile complete vor putea fi regăsite în aplicația Allwatch, pentru ca utilizatorul să știe exact câte ore a dormit profund sau ușor, ori cât timp a petrecut treaz.

Allwatch S și Allfit sunt disponibile deja pe bază de precomandă la prețul de 279 lei, respectiv 159 lei, iar livrările vor începe din 8 ianuarie. Super preț, nu?

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.