fbpx

Altex ne învață să trăim fără teamă

Altex ne învață să trăim fără teamă

16 sept. 2016 Altele

Tu trăiești fără teamă? Eu recunosc că am destule temeri: de avion, de înălțime, de moarte, de vorbit în public, de eșec etc. Și nu cred că există persoană care să poată spune sincer că trăiește fără teamă. Dar uite că Altex vrea să ne scape de o teamă pe care toți o avem – teama de a nu vedea un preț mai mic la un produs cumpărat de noi, de restul trebuie să ne ocupăm noi. De ieri, ALTEX România a lansat noua campanie de imagine intitulată „Fără Teamă”.

_P__6382

Ideea noii campanii porneşte de la situaţiile cu care se confruntă toţi consumatorii atunci când achiziţionează un produs, când fac o investiţie importantă, şi anume gândul că poate nu au găsit cea mai bună ofertă. Astfel, prin campania Fără Teamă, retailerul evidenţiază încă o dată faptul că în magazinele ALTEX clienţii pot găsi cea mai bună ofertă, iar cine cumpără de aici, online sau offline, face cea mai bună alegere.

În plus, pe lângă această nouă campanie, promisiunea Altex de a plăti de 2x diferența, în cazul în care găsești același device la un preț mai mic, rămâne valabilă.

Pentru a ne demonstra că putem trăi fără teamă dacă avem lângă noi un partener de încredere care știe exact ce face, Altex a condus presa și bloggerii (printre care și eu) la o demonstrație auto la Academia Titi Aur. Deși aveam încredere în trainerii de la Academia Titi Aur, am avut ceva emoții, mai ales când am mers cu mașina doar pe două roți.

2r
yep… în dreapta sunt eu

Nu cred că vă puteți imagina ce senzație ciudată este să mergi într-o asemenea poziție… Am filmat un live unde puteți vedea cât de teamă mi-a fost, dar am depășit cu bine momentul.

Am făcut și trei ture de traseu cu o mașină de curse, am descoperit metodele de a preveni alunecarea mașinii în viraje atunci când e umed pe jos, am învățat cum poți controla o mașină ce nu are roțile de pe spate funcționale și cum poți ieși în siguranță din mașină dacă te-ai răsturnat. Știam deja cât de importantă este centura de siguranță, dar de azi o să o port chiar dacă stau pe scaunele din față.

_P__7221
primeam instrucțiuni de la unul din traineri

Întreg evenimentul a avut scopul de a ne demonstra că putem lăsa frica deoparte dacă avem încredere în cei de lângă noi, mai ales în profesioniști cu experientă, așa cum sunt trainerii de la Academia Titi Aur și așa cum sunt și cei de la Altex.

Pe lângă campania interesantă lansată de Altex, evenimentul ăsta o să fie unul pe care nu-l voi uita vreodată 😀

Vizual campanie Fara Teama

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.