fbpx

Am pregătit pentru voi un nou format, super concursuri și informații diversificate

Am pregătit pentru voi un nou format, super concursuri și informații diversificate

14 oct. 2015 Altele

Ziua mea a trecut, surprizele pentru voi abia acum vin.

Deși blog-ul, pagina de facebook și canalul meu de youtube au fost lansate în luni diferite, consider că este aniversarea lor când este și ziua mea. Și cum eu primesc o mulțime de cadouri, cred că și ele merită un upgrade iar cei care le accesează merită nu doar conținut de calitate și din ce în ce mai diversificat, dar și premii super tari.

Ieri am anunțat fericitul câștigător al unei tablete Allview ViVa C701, iar în următoarele trei zile, în fiecare zi, voi anunța un nou concurs. Să petrecem 3 zile la rând!

Pe lângă cele trei concursuri pe care vi le voi prezenta în orele și zilele următoare, am și alte surprize pentru voi.

Canalul de youtube împreună cu toate video-urile ce vor urma să fie încărcate, vor avea parte de o schimbare de design. Ceea ce înseamna un nou intro și o nouă modalitate de a afișa cele mai importante informații direct în video.

facebook-cover-page4

Și nu doar atât, video-uri vor aparține de secțiuni speciale ce vor fi evidențiate diferit atât pe blog prin categorii separate, cât și pe facebook prin hashtag-uri speciale, dar și pe youtube prin logo-ul diferit folosit în funcție de categorie.

Cele 5 categorii sunt:

1. Gadget Week, categorie binecunoscută ce a ajuns deja la 75 de ediții. Puteți căuta rapid pe facebook postările despre Gadget Week cu ajutorul hashtag-ului #GadgetWeek.

gadget-week

2. Smart Gaming , categorie unde veți descoperii cele mai interesante jocuri pentru PC, consolă sau chiar pentru mobile. Aici am ceva surprize pentru voi, sigur o să vă placă. Hashtag-ul este #SmartGaming iar logo-ul special este:

pg

3. Pretty Tech este o secțiune specială pe care începând de zilele următoare o voi promova tot mai intens pentru că este foarte importantă pentru mine. Este destuld e greu ca fată să pătrunzi în lumea tehnologiei fără să aibă cineva ceva de comentat. Având în spate experința proprie, aș vrea să ajut cât mai multe fete să descopere tehnologia, să învețe mai multe despre cum funționează device-urile smart și să le fac nu doar să îndrăgească tot ce e nou, dar să aibă și cunoștințele necesare pentru a discuta de la egal la egal cu cineva cu adevărat pasionat de tehnologie. Hashtag-ul este #PrettyTech.

pt

4. Smart Review, aici puteți vedea toate review-urile prezentate de mine de la caști audio, până la cele mai noi smartphone-uri. Hashtag-ul, după cum bine v-ați dat seama, este #SmartReview.

smartreview

5. Ultima categorie specială este Super App. Am tot primit propuneri de la voi cu aplicații ce merită să fie prezentate în această secțiune, așa că săptămânal voi posta un review pentru o super aplicație pentru smartphone. Hashtag-ul este #SuperApp.

superapp

Cele 5 categorii sunt evidențiate pe blog în meniu, pe facebook prin hashtag-uri și logo-uri, iar pe youtube prin logo-uri și playlisturi separate:

Playlist Gadget Week 

Playlist Smart Gaming  

Playlist Pretty Tech 

Playlist Smart Review  

Playlist Super App  

Sper să vă placă noul format. Urmăriți pagina de facebook pentru a descoperi concursurile din zilele următoare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.