fbpx

Amazon angajează 400 de persoane la Centru de Dezvoltare și Tehnologie din Iași

Amazon angajează 400 de persoane la Centru de Dezvoltare și Tehnologie din Iași

6 oct. 2016 Altele

Știți că Amazon este prezent în România de 11 ani și are deja 600 de angajați la noi? Iar azi, Amazon România a inaugurat noul Centru de Dezvoltare și Tehnologie din Iași, creând încă 400 de locuri de muncă permanente.

186357_articol

Centrul de Dezvoltare Amazon România va continua să se concentreze pe crearea unor caracteristici noi și inovatoare ale tehnologiei Amazon și să sprijine clienții companiei în a descoperi ușor ceea ce aceștia își doresc să achiziționeze online.

Noul sediu Amazon din România găzduiește patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services și Digital Imaging, toate fiind implicate în dezvoltarea, inovarea soluțiilor tehnologice și consolidarea operațiunilor de pe site-ul Amazon. Amazon oferă oportunități de carieră pentru ingineri și dezvoltatori software, cercetători, analiști de business, specialiști în comerț sau manageri de conformitate.

„Mă bucur că Amazon, cel mai puternic retailer online, dar și unul dintre cei mai mari investitori în cercetare și dezvoltare la nivel mondial, continuă să mizeze pe România prin deschiderea unui nou centru software în Iași. Din 2005 și până acum, Amazon a investit la nivel local aproximativ 40 de milioane de euro și a creat 600 de locuri de muncă. Este vorba de joburi inovatoare, cu o valoare adăugată mare pentru că vorbim despre recrutarea de ingineri software, cercetători, analiști de date sau dezvoltatori de conținut. Acest lucru este o reconfirmare a faptului că România este foarte atractivă pentru companiile de tehnologie datorită specialiștilor IT talentați și a cunoștințelor bune de limbi străine”, a declarat  Claudiu Vrînceanu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

Amazon oferă pachete salariale atractive împreună cu beneficii precum asigurare privată de sănătate, asigurare de viață, discount-uri pentru angajați și multe altele, cât și multe oportunități pentru studenți și absolvenții facultăților de profil. Până la finalul anului peste 50 de absolvenți talentați vor avea oportunitatea să facă parte din echipă.

Amazon va continua să colaboreze îndeaproape cu cele mai renumite universități din România pentru identificarea și susținerea talentelor de top. Puteți afla mai multe detalii despre pozițiile disponibile accesând: romania.amazon.com.

 

*imagine wall-street.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.