fbpx

AMD a anuntat lansarea celei de a 7-a generații de procesoare AMD A-Series

AMD a anuntat lansarea celei de a 7-a generații de procesoare AMD A-Series

6 iun. 2016 Știri

Creată pentru a oferi productivitate și performanțe ridicate de divertisment cu un grad de mobilitate maxim, cea de a șaptea generație AMD FX, A-Series, și E-Series Accelerated Processing Units (APUs) demonstrează îmbunătățiri majore față de generația anterioară, ce includ creșteri de perfornanță cu două cifre pentru gaming, redare video și compresie de fișiere.

AMD FX 7th Gen 3D Model

Utilizatorii pășesc într-un nou nivel al experienței de joc utilizând un sistem echipat cu suport pentru DirectX 12 și tehnologii cum ar fi AMD FreeSync și AMD Dual Graphics. Tehnologia AMD Advanced Power Management (APM) crește performanța pentru a indeplini sarcini de lucru folosind o eficiență superioară. Noile APU-uri permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi experiențe multimedia la rezoluții până la Ultra HD 4K, cu tehnologie AMD FreeSync pentru jocuri fluide, fără artefacte la nivel eSports. Cea de a 7-a denerație de procesoare AMD A-Series asigură o experiență Microsoft Windows 10 premium și sunt pregătite pentru Microsoft Windows 10 Anniversary Update, ce va fi lansată până la finele acestui an.

AMD 7th Gen 3D Model

Notebook-urile echipate cu a 7-a generație de procesoare AMD A-Series permit utilizatorilor să lucreze mai eficient și să se joace mai mult, mulțumită celor 4 nuclee care asigură performanță ridicată și eficiență energetică pentru o utilizare pe întreaga zi. Gama de produse “Bristol Ridge” e formată din versiuni de 35- și 15-watt ale procesoarelor AMD FX, A12, și A10, în timp ce “Stoney Ridge” include configurații 15-watt A9, A6 și E2.

Așa cum a fost anunțat pe 5 Aprilie 2016, AMD a accelerat disponibilitatea pentru a oferi pieței noi produse notebook de la Acer, Asus, Dell, HP și Lenovo.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.