fbpx

Serviciile TransferGo ajută românii să economisească bani

Serviciile TransferGo ajută românii să economisească bani

30 apr. 2017 Altele

V-am povestit anul trecut despre TransferGo, compania de transferuri online internaționale ce transferă banii local-in local-out, oferind o alternativă rapidă și la costuri mici persoanelor care muncesc peste hotare și doresc să trimită bani familiilor lor. Pe scurt, expeditorul face o tranzacție locală în contul bancar TransferGo din țara unde se află, iar compania plătește local în contul bancar al țării de destinație.

Serviciile companiei oferă transfer rapid de bani online la costuri mai mici decât alți operatori cash și sumă garantată la destinație, fără vreun cost ascuns. Puteți vedea exact ce sumă va ajunge la destinație prin internediul site-ului TransferGo și a aplicației mobile (disponibilă pentru Android și iOS).

TransferGo_poza2

Acum TransferGo anunță începutul colaborării cu Andra, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Colaborarea cu Andra face parte din strategia TransferGo de a fi mai aproape de românii de peste hotare, iar eu am participat la evenimentul de prezentare.

“Suntem foarte onorați să o avem alături pe Andra, o adevărată sursă de inspirație pentru românii din toată lumea. Muzica sa aduce alinare comunităților de români plecați la muncă în străinătate, pe care dorul de casă îi unește și îi ajută să nu uite niciodată de unde au plecat. Credem că parteneriatul cu Andra este un pas important al nostru în înțelegerea și susținerea acestor comunități”, a declarat Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România.

Ce mi se pare și mai interesant este că TransferGo oferă un sprijin comunităților de români printr-un blog dedicat – https://www.transfergo.com/ro/blog/. În cadrul blogului, TransferGo oferă educație financiară și informații utile românilor care se mută în Marea Britanie și, în plus, îi ține la curent cu evenimente și subiecte de interes, cum sunt cele legate de Brexit.

Cel mai recent produs lansat de TransferGo este gândit pentru imigranții care trebuie să transfere bani rapid, în afara orelor de funcționare a băncilor. Opțiunea Expres permite persoanelor să depună bani după program, urmând ca aceștia să fie transferați cu prioritate, a doua zi la prima oră de funcționare (în jurul orei 10:00).

Suma medie transferată de românii din Marea Britanie este de 300 de lire.

TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.