fbpx

Anul ăsta se poartă live streaming-ul

Anul ăsta se poartă live streaming-ul

29 mart. 2016 Aplicatii

Acum doi-trei ani conținutul video a explodat, majoritatea tinerilor vor să vadă clipuri cât mai realiste cu persoanele pe care le urmăresc, cu vloggeri sau chiar review-uri pentru noi device-uri apărute. Și cum apar permanent modificări majore, începutul anului 2016 a cunoscut un nou trend în materie de social media, live streaming-ul.

12088368_877939072291140_8227827317322423299_n

Tinerii în mod special au adoptat acest nou trend, pe care îl preferă într-un număr tot mai mare în locul mesajelor, mail-urilor sau a discuțiilor pe chat. E mai viu ca oricare altul, spontan, atractiv și mult mai ușor de utilizat. Socializarea nu a dispărut, ci s-a transformat, a evoluat, adaptându-se la cele mai noi tehnologii. Clipurile video și live streaming-ul au devenit rapid cea mai populară formă de interacțiune în rândul tinerilor. Probabil deja folosiți aplicații de streaming video precum Periscope, Youtube, Twitch, Snapchat etc.

Dar aplicația de care vreau să vă vorbesc astăzi este Streamago – aplicația care îți permite să socializezi prin selfstreaming cu prietenii, familia sau grupurile din care faci parte. Interacțiunea în timp real și prietenii noi sunt caracteristicile care îi conving pe tot mai mulți tineri că selfstreaming-ul este cea mai bună metodă de socializare.

12794793_948745201877193_3994254632374843554_o

Aplicația de live video dezvoltată de o echipă de italieni a prins în rândul tinerilor din România într-o proporție covârșitoare. Pe Streamago se vorbește în special română și asta pentru că aproape 65% dintre utilizatori sunt tineri din țara noastră.

De când s-a lansat și până acum, aplicația Streamago a avut peste 11 milioane de accesări doar în România, o cifră considerabilă având în vedere că urmatoarea clasată în topul accesărilor este Italia, țara de origine a aplicație, unde a fost accesată de aproximativ 2 milioane de ori de la lansare și până acum.

Pe Streamago sunt distribuite în doar 24 de ore mai mult de 112.000 de filmulețe live (1.5 video/secundă) și, după cum arată cifrele, cele mai multe sunt din România.  Pusă cap la cap, durata întregului conținut video generat într-o zi  înseamnă 7 ani de live streaming în 24 de ore!

efe

“Suntem foarte bucuroși și mândri că aplicația Streamago a prins atât de bine. Creșterea virală de care are parte aplicația noastră de la o lună la alta este o confirmare pentru noi că am făcut și facem ceea ce trebuie. Cifrele sunt impresionante: milioane de accesări ale aplicației, sute de mii de utilizatori înregistrați, conținut video ce însumează mii de ore de livestreaming. Remarc faptul că românii sunt cei care au dat tonul, iar o mare parte din succesul aplicației li se datorează, pentru că ne-au ajutat să o facem cunoscută. Le mulțumim tuturor celor care folosesc Streamago, suntem mai mult decât onorați!”, a declarat Daniele Calabrese CEO Streamago.com.

Streamago poate fi descărcată gratuit din AppStore si GooglePlay.

Streamago în cifre:

  • Peste 140,000 de useri activi în fiecare zi și 600,000 useri activi lunar
  • Mai mult de 115,000 de video transmise live prin intermediul aplicației Streamago în 24 de ore
  • 1,3 milioane de video urmărite pe parcursul unei zile
  • 30 de milioane de accesări ale aplicației de la lansare și până acum la nivel global
  • Locul în care generația Z și generația Millenials se întâlnesc pentru Selfstreaming

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.