fbpx

Monitoare realizate în colaborare cu studioul de design Studio F. A. Porsche

Monitoare realizate în colaborare cu studioul de design Studio F. A. Porsche

27 apr. 2017 Altele

Un monitor poate să fie și o piesă importantă de design din camera/biroul tău, iar noile monitoare de la AOC sunt perfecte dacă îți dorești să impresionezi prietenii, colegii sau partenerii de afaceri.

Nu doar că arată incredibil de bine, dar monitoarele AOC PDS241 de 24” și AOC PDS271 de 27” sunt și performante, sunt echipate cu panouri AH-IPS FullHD cu design frameless pe trei laturi, un stand metalic asimetric și un design ultra-slim premium modular.

image002

Cu primul design modular prezent vreodată pe un monitor, PDS241 și PDS271 combină ieșirile de alimentare și cele HDMI într-un singur cablu care iese direct din standul monitorului, lăsând doar ecranul să fie admirat.

AOC și Studio F. A. Porsche au colaborat pentru a aduce pe piață cele mai aspectuoase monitoare. Filosofia din spatele designului acestui monitor este inspirată de filosofia lui Ferdinand Alexander Porsche. Abordarea lui a fost: ”Dacă analizezi funcția unui obiect, forma sa deseori devine evidentă” În cel mai pur sens, un monitor este doar un ecran. Dar, în realitate, această viziune simplistă este ascunsă de standuri voluminoase și de multiple cabluri care vin din spate. Noua serie de monitoare AOC PDS revoluționează abordarea tradițională a designului de monitor.

În față, standul metalic asimetric bine definit accentuează designul frameless pe 3 laturi. Privind din lateral, ambele monitoare sunt mai subțiri decât cele mai noi smartphone-uri, cu grosime de doar 5.2 mm. Monitoarele stilizate de către Studio F. A. Porsche se remarcă prin aspectul elegant din spate – atât semnalul pentru alimentare, cât și semnalul monitorului funcționează din interiorul standului și sunt plasate într-o cutie separată.

PDS241_BKL

Dar să nu uităm și performanțele oferite de aceste monitoare, mulțumită ultimelor panouri AH-IPS, atât PDS241 de 24”, cât și PDS271 de 27” furnizează rezoluție Full HD de 1920×1080 pixeli cu unghiuri largi de vizualizare de până la 178°. Tehnologia AOC SuperColor WCG permite acestor monitoare să acopere 100% din spectrul RGB și 90% din cel NTSC.

Pentru cei care nu își pot lua ochii de la aceste monitoare, ambele sunt echipate cu tehnologiile AOC Low Blue Light și Flicker-Free. Low Blue Light reduce lumina albastră dăunătoare a lungimilor de undă scurtă fără să sacrifice calitatea culorii. Pe de altă parte, tehnologia Flicker-Free a AOC reglează luminozitatea monitorului cu un sistem de iluminare de fundal DC (direct current) în lod de PWN (pulse width modulation), reducând astfel disconfortul ochilor și oboseala chiar și pe perioade lungi de utilizare. Un conector HDMI permite utilizatorilor să conecteze totul de la desktop-uri și PC-uri mobile, până la console de jocuri și set-up box-uri, iar o ieșire audio permite o conexiune practică pentru căști sau boxe.

PDS241_FTR

AOC PDS241 și PDS271 vor fi disponibile pe piața din România începând cu luna iunie 2017. Prețul recomandat pentru modelul PDS241 este de 979 lei, iar pentru modelul PDS271 este de 1,339 lei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.