fbpx

Apeluri 4G acum și pe sistemele de operare iOS

Apeluri 4G acum și pe sistemele de operare iOS

24 mai 2016 Știri

Atenție! Discutăm despre apeluri 4G, nu internet 4G. Opțiunea de apel 4G de la Orange până acum nu a fost și pe device-urile cu iOS, ci doar pe anumite device-uri cu Android de la Samsung.

Dar acum, Orange extinde utilizarea serviciului de Apeluri 4G pe telefoane iPhone: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus și iPhone SE, și îmbunătățește astfel experiența clientului în timpul convorbirii.

orange apel 4g

Beneficii ale apelului 4G (Voice over LTE):

  • Beneficiezi de conexiune aproape instantanee a apelului. Ai doar una sau două secunde de așteptare din momentul în care apelezi până în momentul în care telefonul sună.
  • Ai convorbiri la calitate HD prin rețeaua 4G
  • Poți face download și streaming în continuare, la viteze 4G, în timp ce vorbești cu cei dragi

Mai multe detalii aici despre apelurile 4G și cum puteți activa opțiunea.

Aceasta este o nouă etapă, dupa lansarea în premieră în cadrul grupului Orange a Apelului 4G, inovație anunțată în luna septembrie 2015. Focusul Orange este aducerea cât mai aproape de clienți a serviciilor de ultimă generație și ca acestea să devină accesibile pe cât mai multe terminale. Serviciul Apel 4G de la Orange a fost disponibil până în prezent pentru telefoanele Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge și Samsung Galaxy S6 edge plus, iar acum baza de terminale compatibile se îmbogățește cu încă 5 modele.

În plus, de curând disponibilitatea serviciilor Apel 4G și Apel Wi-Fi s-a extins la toată baza de clienți cu acces 4G în planul tarifar, până acum acestea fiind disponibile doar pentru abonați.

 

Comentarii

  1. Nu am un Iphone inca…imi doresc unul…nu stiu daca pentru performanta…sau pentru firma in sine. Dar chiar imi doresc ceva de la Apple! Oricum este ok sa aiba si utilizatorii de Iphone acces la apeluri 4G de la orange. Felicitari pentru initiativa! Orange castiga teren pe piata dupa parerea mea 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.