fbpx

Aplicația care te poate ajuta cu orice – SOLVED

Aplicația care te poate ajuta cu orice – SOLVED

10 mai 2021 Aplicatii

SOLVED este o aplicație mobilă care reunește specialiști și utilizatori din diferite domenii (foarte multe domenii) pe criterii de proximitate, în maximum 90 de minute.

Posibilitatea de a găsi un profesionist depinde doar de existența unui specialist prin preajma ta care este înregistrat în aplicație. Cum eu stau în Ilfov, în zona mea sunt destui meseriași, meșteri, profesioniști etc. pentru că sunt aproape de București, dar într-o zonă mai izolată o să fie mai greu – căutarea are loc pe o suprafață de până la 40km.

SOLVED vine în ajutorul utilizatorilor, în demersul acestora de a găsi meșteri sau specialiști din proximitate, cât și în sprijinul meseriașilor care doresc să aibă parte de venituri suplimentare, prin oferirea de servicii profesionale într-un timp scurt de la solicitarea serviciului.

Aplicația este disponibilă în AppStore și în Google Play și poate fi descărcată gratuit.

Noua aplicație oferă utilizatorilor acces la o bază de date de specialiști și meșteri de profesie din diferite domenii de activitate precum construcții, amenajări, pază, servicii de înfrumusețare, electrocasnice, electronice, service auto, curățenie, transport, sanitare sau educație, care locuiesc în proximitatea locuinței lor și la care pot apela ori de câte ori întâmpină o situație neprevăzută.

Pașii pe care utilizatorul trebuie să-i facă pentru a avea acces la serviciile specialiștilor înscriși în aplicație sunt:

  1. Să acceseze aplicația și să creeze un cont în baza numărului de telefon.
  2. Să comunice locația pentru o acuratețe mai bună.
  3. Să introducă în rubrica „Ce cauți?” termenii care îi descriu nevoia – ca de exemplu: „țeavă spartă”, „inundație” etc. și meseria propriu-zisă, precum “mecanic”, “tâmplar”, “electrician” sau orice alt termen pe care îl consideră a fi relevant.
  4. Să verifice listele cu specialiștii disponibili afișati de aplicație în urma căutării.
  5. Să vizualizeze profilul specialiștilor și să îl poată apelă direct din aplicație pe cel de care este interesat.

Aici este un tutorial detaliat:

În cazul în care nu există specialiști din apropiere disponibili în momentul căutării efectuate de utilizator, aplicația permite celorlalți specialiști din aplicație să fie notificați, dar asta doar dacă profilul acestora conține cel puțin una dintre rubricile „Domeniu de activitate”, “Meserie” sau “Aptitudini” completate cu unul dintre cuvintele cheie căutate de utilizatorul care are nevoie de servicii.

Un alt plus al aplicației este timpul rapid de răspuns la solicitări. Regulile acesteia impun specialiștilor și meseriașilor să ajungă la client în mai puțin de 90 de minute, astfel încât acesta să primească ajutor specializat într-un timp cât mai scurt.

Dacă ești specialist într-un domeniu și vrei să-ți oferi serviciilor în proximitatea locuinței tale, Solved poate fi o soluție rapidă și eficientă pentru tine.”, declară Marius Chiriac (fondator SOLVED). „Obiectivul principal al aplicației este să ofere ajutor ambelor părți: utilizatorilor care au nevoie de ajutor și specialiștilor care vor să își ofere serviciile.”, continuă acesta.

Soluții imediate, costuri reduse și servicii utile

Specialiștii și meseriașii care vor să aibă un venit suplimentar își pot face serviciile disponibile în aplicație. Tot aici, aceștia își pot îmbunătăți profilurile adăugând imagini cu realizările lor profesionale, astfel încât să le fie de folos atunci când utilizatorii caută ajutor în aplicație.

Pe lângă faptul că aplicația oferă soluții imediate, aceasta beneficiază și de o bază de date care poate ajuta utilizatorul să-și cunoască mai bine comunitatea din care face parte și să afle rapid de meșteri care pot fi de folos la nevoie.

Pentru a-și putea crea profil în aplicația SOLVED, specialiștii sau meseriașii nu trebuie să plătească nicio taxă la început, urmând ca pe viitor să fie percepută o taxă de doar 2-3 euro pe lună, anunțată în prealabil prin intermediul aplicației. Pentru restul de utilizatori, aplicația va fi gratuită.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.