fbpx

Aplicație gratuită dedicată sănătății mintale – I’m Fine

Aplicație gratuită dedicată sănătății mintale – I’m Fine

18 ian. 2021 Aplicatii

Startup-ul tech românesc I’m Fine lansează gratuit soluțiile digitale de sănătate mintală pentru cei care au nevoie de sprijin psihologic. Vestea lansării I’m Fine vine chiar de Blue Monday, a treia zi de luni din fiecare an, considerată drept cea mai tristă zi.

Fenomenul Blue Monday a luat amploare în ultimii ani și a devenit un pretext bun pentru a vorbi mai mult despre depresie. Cele mai recente statistici arată că aproape 10% dintre români sunt diagnosticați cu depresie, potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), ceea ce înseamnă că aproximativ 2.000.000 de români suferă de diferite forme de depresie.

I’m Fine este un sistem digital complet care îmbunătățește rezultatele obținute prin psihoterapie și oferă instrumentele necesare pentru o înțelegere mai bună a propriilor emoții. Este formată dintr-o aplicație complet gratuită care oferă sprijinul psihologic necesar, conectată cu o platformă web cu 130 psihoterapeuți din 30 de orașe unde cei care au nevoie de ajutor pot găsi un psiholog potrivit, în funcție de obiectivele pe care le au.

Pentru cei care au nevoie de ajutor

I’m Fine App oferă resurse și instrumente care îi asistă pe cei care au nevoie de ajutor în îmbunătățirea stării lor mintale. Aplicația îi ajută să-și înțeleagă mai bine emoțiile, oferă recomandări personalizate privind starea de spirit și îi conectează cu psihoterapeuți licențiați și verificați.

Aplicația poate fi descărcată din Play Store sau Apple Store și oferă acces gratuit la:

  • Chatbot pregătit de specialiști cu experiență în psihoterapie, care acoperă subiecte precum depresie, anxietate, stres, relații sau dezvoltare personală;
  • Monitorizarea stării psihice prin introducerea în aplicație a stării de spirit și a schimbărilor care apar, precum și acces la propriul jurnal;
  • Teste psihometrice care oferă un plus de înțelegere asupra emoțiilor;
  • Meditații ghidate precum și alte resurse care te ajută să obții o stare de bine;
  • Articole educaționale și resurse scrise de psihoterapeuți cu experiență din rețeaua I’m Fine.

În plus, cei care lucrează cu unul dintre psihologii I’m Fine, pot alege să împărtășească activitatea din aplicație cu acesta și astfel pot obține rezultate mai bune decât în cazul psihoterapiei clasice. Progresul terapeutic depinde în mare măsură și de implicarea clientului între ședințele de terapie. Prin intermediul I’m Fine, psihoterapeutul  ghidează clientul, urmărește progresul, oferă sarcini de lucru și îndrumă în atingerea obiectivelor.

Pentru psihologi și psihoterapeuți

Soluțiile I’m Fine ajută psihologii să ofere rezultate mai bune clienților săi prin urmărirea progresului acestora, oferirea sarcinilor de lucru între ședințele de terapie și folosirea testelor psihometrice pe care I’m Fine le pune la dispoziție. De asemenea, psihologii își pot promova serviciile pe platforma I’m Fine și obține noi clienți, precum și gestiona programările într-un mod mult mai simplu.

Descarcă aplicația mobilă Android din Play Store sau Apple Store. Află mai multe informații de pe site-ul I’m Fine sau de pe pagina oficială de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.