Aplicatiile mele preferate din Google Play

Aplicatiile mele preferate din Google Play

20 dec. 2014 Aplicatii

Acum o săptămână vă anunțam care sunt cele mai apreciate aplicații ale anului 2014. Lista a fost publicată de către Google chiar pe Google Play dar din păcate puțini dintre prietenii și vizitatorii mei au fost de acord că acelea sunt cele mai bune aplicații ale anului 2014.

Așa că m-am gandit să-mi fac propria listă cu aplicațiile mele preferate pe care le utilizez destul de des

În ordine alfabetică, avem așa:

9GAG – sunt sigură că toți vizitatorii acestui blog au intrat cel puțin odată pe 9GAG, aceasta este versiunea mobile.

Calls Blacklist – o persoană te stresează cu apeluri și nu poți scăpa de ea? Calls Blacklist dă tonul de ocupat oricărui număr pe care îl adaugi în lista neagră. Sigur respectiva persoana va înceta să mai sune când o să vadă că nu te poate contacta.

Cardiograph – semănă cu Heart Rate Senzor de pe noile smartphone-uri de la Samsung, partea bună e că poți instala aplicația pe orice smartphone cu Android. O aplicația foarte utilă pentru cei care au probleme cu pulsul.

2014-12-03 10.33.19

Chrome – cel mai bun browser, chiar și pentru mobile.

Cinemagia – dacă mergi des la cinema nu trebuie să ratezi această aplicație. Nu doar că poți vedea ce filme rulează la cinema, dar poți să-ți rezervi locul în sală sau să cumperi bilete.

Copy Bubble – salvează ultimele cuvinte, sau chiar fraze, la care ai dat copy. Astfel încât să revii foarte ușor asupra lor și să le dai Paste.

Curs BNR – multe prețuri sau tarife sunt afișate în lei sau euro, cu această  aplicație ești sigur că știi exact cât vei cheltui.

2014-12-03 10.32.50

Docs – o modalitate foarte simplă de a vizualiza documentele tale word și documentele sincronizate cu Google Drive

Drippler – află cele mai noi știri pesonalizate pentru modelul tău de telefon, ce aplicații merită să îți instalezi și care sunt problemele cu care se confruntă alți utilizatori.

2014-12-03 10.30.38

Dropbox – sincronizează automat fișierele între smartphone, PC, tabletă etc. Așa ești sigur că ai totul la îndemână.

Google Camera – o aplicație pentru camera foto realizată de Google, deci nu are cum să nu vă placă.

Google Sky Map – seara mai stau în pat și mă uit la stele cu ajutorul acestei aplicații. Poți vedea stelele, constelațiile, planetele sau chiar asteroizii.

Hybrid Stopwatch – un cronometru ce arată foarte bine și este și foarte ușor de folosit.

2014-12-03 10.31.52

Inbox – viitorul gmail-ului. Inbox are îmbunătățită modalitatea de la trece pe categorii mailurile, în plus, se poate conecta și la calendarul tău poate a te asigura că nu uiți nimic.

Instagram – cu instagram încerc să pozez mai mult decât mâncare. Filtrele presetate îmi plac tare mult, iar de ceva timp poți să-ți faci singur setările pentru fiecare poză încărcată.

InstaWeatherPro – Cu InstaweatherPro poți face o fotografie pe care să apară și locația, data și vremea. Ai foarte multe layouturi din care poți alege.

Mashable – sunt sigură că mulți ați intrat pe site-ul Mashabla, cu ajutorul acestei aplicații poți vizita site-ul și de pe telefon, având o grafică specială pentru mobil.

Mobizen – folosesc acestă aplicație pentru a îmi înregistra ecranul telefonului, chiar acest video a fost realizat cu Mobizen. Pe lângă înregistrarea ecranului, mai poți și să îți controlezi smartphone-ul cu ajutorul browser-ului tău.

Noom – Dacă vrei să slabești Noom te poate ajuta, înregistreaza zilnic mesele tale și îți calculează caloriile acumulate dar și pe cele consumate.

Pinterest – cum văd ceva interesant pe net, cumsalvez pe pinterest. Așa mă asigur că nu pierd nimic, și că pot reveni și după un an la un articol sau la o imagine care mi-a plăcut mult.

Pixlr-o-matic – un fel de instagram dar fără partea socială. Această aplicație doar adaugă filtre și rame pe poze. Ai de unde alege, sunt peste 300 de filtre și rame.

2014-12-03 10.26.23

Shazam – asculți o melodie reușită și vrei să afli cum se cheamă și cine o cântă? Atunci nu trebuie să îți lipsească Shazam.

Shush – trece telefonul tău pe silent pentru a anumită perioadă de timp. Poți seta ca telefonul tău să revină pe modul normal în 2h, de exemplu. Astfel, când ieși de la film și telefonul tău va renunța la modul silent.

Skype – nu cred că trebuie să vă mai spun ceva despre această aplicație. Există cineva care nu o  folosește?

SpeedTest – viteza netului este foarte importantă pentru noi toți, poți vedea ce viteză ai cu acestă aplicație.

2014-12-03 10.29.23

Star Taxi – chemi rapid un taxi, vezi poza șoferului, ce mașină conduce, ce au comentat alți clienți și tariful pe kilometru, astea toate înainte să plasezi comanda.

Studio – pentru administrarea contului tău de youtube, foarte simplu de folosit și prietenos. De multe ori vă răspund la comentarii de pe această aplicație.

Transport Urban – află cel mai rapid drum pe care îl poți parcurge între două locații cu ajutorul transportului în comun, îți indică ruta, mijloacele de transport și timpul estimat.

Twitter – nu mulți români folosesc twitter-ul, recunosc că și eu intru destul de rar.

uTorrent – îl folosesc pentru a downloada ebook-uri direct pe telefon.

Versus – te ajută să compari două telefoane și chiar îți spune care sunt diferențele dintre ele. O aplicație foarte folositoare când nu știi ce telefon să îți achiziționezi.

WordPress – mă ajuta foarte mult în moderarea comentariilor de pe blog, rar adaug noi postări cu această aplicație.

World Clock – pentru că lucrez foarte mult cu persoane ce nu sunt în România, această aplicație mă ajută să aflu imediat ce oră este la ei.2014-12-03 10.31.01

Zonga – pentru că drumul spre, și de la muncă poate fi foarte plictisitor. Cu zonga îți poți face propriile playlisturi, sunt sigură că nu există melodie pe care să nu o găsești în aplicație.


Voi ce aplicații îmi recomandați?

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.