fbpx

App Day: Cel mai bun manager de fisiere

App Day: Cel mai bun manager de fisiere

5 iun. 2014 Aplicatii

Rolul unui manager de fișiere este acela de a permite vizualizarea, accesarea și organizarea fișierelor într-un mod cât mai simplu.

Cea mai cunoscută aplicație de acest gen este Astro File Manager. Aplicația organizează toate fișierele din telefonul tău (și nu numai – pentru că funcționează și în cloud) în fordere după locația în care sunt salvate.  Poți căuta foarte usor printre ele și chiar vizualiza cele mai recent utilizate fișiere.

astro-file-manager

Dar eu vreau să vă recomand o altă aplicație, care zic eu că este mai bună decat Astro File Manager. O aplicație mai ușor de folosit, mai intuitivă și mai inteligentă.

Tomi-File-Manager-for-android

Tomi File Manager îți sortează fișierele în funcție de tipul lor, iar pe pagina de home a aplicației îți afișează și spațiul ocupat de fișiere.

Folderele create automat sunt: Musică  (unde poți vedea și împărțirea melodiilor pe autor sau album), Poze, Video, Documente, Aplicații  (de unde poți dezinstala foarte ușor o aplicație) și Fișiere Descărcate. Mai toate fișierele pot fi copiate, șterse sau distribuite prietenilor.

Există și opțiunea de a vedea fișierele organizate exact ca în Astro File Manager (dacă vi se pare mai ușor așa…), și desigur că le puteți sorta sau schimba modul de vizualizare. Și la Tomi este foarte ușor să cauți o aplicație și chiar poți ascunde fișiere.

Interesantă aplicație, nu?

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.