fbpx

Apple Watch a fost lansat!

Apple Watch a fost lansat!

10 mart. 2015 SmartWatch

Ieri a fost evenimentul de lansare pentru Apple Watch dar și pentru alte device-uri interesante.

Apple-Watch-logo-main1

Apple Watch este disponibil în 3 variante: Apple Watch Sport, Apple Watch și Apple Watch Edition. Prețul de pornire este de 349 dolari pentru varianta sport de 38mm diagonală și 399 dolari tot pentru varianta sport dar cu diagonala ecranului de 42mm. Dacă vrei curea din oțel inoxidabil varianta Apple Watch va costa: 549 – 1049 dolari pentru varianta de 38 mm și 599 – 1099 dolari pentru varianta 42mm. Modelul de lux Watch Edition este similar modelului principal Watch, însă acesta abandonează oţelul în favoarea aurului de 18K.

applewatch1

Dar Apple oferă și optsprezece tipuri diferite de brăţări, iar carcasele sunt rezistente la transpiraţie sau ploaie.

2014-09-10_17-02-18

Atenție! Apple Watch nu va funcționa fără un iPhone conectat.

Ceasurile folosesc un procesor Apple S1, 512 MB de memorie RAM şi 4 GB de memorie internă. Apple Watch mai oferă NFC, Bluetooth 4.0 şi Wi-Fi 802.11 b/g/n, senzor de puls, barometru, microfon, difuzor, un sistem electromagnetic pentru vibraţii care poate fi particularizat, giroscop, accelerometru şi un încărcător wireless.

Apple Watch are un ecran cu rezoluţie de 272 x 340 pixeli, în cazul versiunii de 38 milimetri, sau 312 x 390 pixeli, în cazul versiunii de 42 de milimetri.

Încărcarea smartphone-ului se face atașând încărcătorul magnetic de spatele acestuia, iar bateria ar trebui să țină 18 ore.

apple-watch-selling-points

Odată cu acest produs a fost lansat și update-ul iOS 8.2 care repară mici bug-uri în sistemul de operare dar aduce și aplicația cu care va funcționa noul produs Apple Watch.

Apple Watch va fi compatibil cu următoarele telefoane Apple: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 și iPhone 6, după ce veți face și update-ul la iOS 8.2.

Vei putea să efectuezi apeluri, vei primi notificări, și să folosești anumite aplicații. Tot prin Apple Watch vei putea să faci plăți cu Apple Pay.

apple-watches

Noul produs va începe să fie livrat începând data de 24 aprilie în SUA, Marea Britanie, China, Australia, Canada, Franța, Germania, Hong Kong și Japonia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.