fbpx

Arată-ţi dragostea pentru ADATA şi câştigă!

Arată-ţi dragostea pentru ADATA şi câştigă!

22 apr. 2016 Concursuri

ADATA sărbătoreşte 15 ani de activitate! Pentru a marca această ocazie, ADATA lansează o campanie globală numită “Arată-ţi dragostea pentru ADATA şi câştigă!”Pe durata campaniei, ADATA va organiza concursuri lunare, oferind premii interesante, precum o tabletă Apple iPad Air 2, hard disk-uri externe ADATA, camere Polaroid Cube, carduri micro SD ADATA, precum şi kit-uri de accesorii mobile de la ADATA.

ADATA campaign

Promoţia se desfăşoară în perioada 18 aprilie – 15 iulie 2016.

În cursul acestor 15 ani de activitate ADATA a devenind un brand global important, cu performanțe excelente în vânzări și o expertiză tehnologică în continuă creștere. Inovaţia sa şi-a spus cuvântul în domeniul produselor pentru gaming, iluminare LED şi accesorii mobile.

Până pe 15 iulie, posesorii sau cumpărătorii produselor ADATA pot participa în promoţie prin postarea unui unboxing sau review de produs ADATA. Acesta poate fi urcate fie pe una din paginile partenerilor noştri (Amazon, EBay sau Newegg), fie pe un blog, forum sau canal de social media.

În perioada campaniei, ADATA va organiza extrageri lunare, oferind în total 80 de premii. Câştigătorii vor fi selectaţi prin sistemul de extragere random, urmând să fie anunţaţi în datele de 20 Mai, 17 Iunie şi 15 Iulie.

Aici mai multe informaţii despre campania aniversară.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.