fbpx

Askredit.ro – platformă de micro finanțare

Askredit.ro – platformă de micro finanțare

12 nov. 2016 Altele

Se întâmplă deseori să vrei să cumperi rapid ceva și să realizezi că nu ai suficienți bani? Sau poate intervine o urgență și ai nevoie bani… roboțelul TRI îți poate da o antenă de ajutor ori de câte ori ai nevoie.

1478676332

Începând cu luna octombrie, românii în căutare de microsoluții financiare rapide au la dispoziție www.askredit.ro – platforma de microfinanțare interactivă și inteligentă.

Askredit este o instituție financiară nebancară cu un acționariat 100% italian cu o platforma prietenoasă ce este disponibilă pe web și smartphone. Prin procedurile rapide, simple și flexibile, banii necesari să rezolve situații de viață neprevăzute ajung în contul tău după doar trei click-uri și în numai trei ore.

IMG_1657

Ambiția Askredit nu este de a deveni lider pe piața instituțiilor financiare nebancare, ci de a deveni un lider de afaceri durabile, de încredere, în etica microcreditelor de consum, prin ascultarea clienților și prin sprijinirea acestora cu ajutorul unor “parteneri” de încredere pentru relații de lungă durată.

Interesant e că poți afla imediat, chiar de pe site, ce sumă vei avea de restituit – în funcție de câți bani soliciți.

ada

  • Doar online:
    Credit ACUM – pentru sume cuprinse între 100 -500 lei, cu rambursare de până la 30 de zile, destinat clienților noi.
    Credit SPECIAL – pentru sume cuprinse între 100 – 800 lei, cu rambursare de până la 45 de zile, destinat clienților existenți care au beneficiat deja de creditul Acum
    Credit KOMFORT – pentru sume curpinse între 100 – 1200 lei, cu rambursare de până la 60 de zile, destinat clienților existenți care au beneficiat de un credit SPECIAL.
  • Credite de nevoi personale fără garanție – Askredit PLUS (suma solicitata între 1.300 -10.000 ron). Poți aplica pentru acest tip de credit pe www.askredit.ro sau dacă suni la numarul de telefon 031.9636 sau trimiti o solicitare pe adresa de email sales@askredit.ro (momentan doar pentru București, Ilfov și împrejurimi).

Pentru a accesa un credit, trebuie să transmiți la primul credit doar două documente :

  • Copie act de identitate
  • Unul dintre următoarele documentele: copie extras de cont aferent contului în care îți încasezi salariul pentru întreaga lună precedentă, ultimul talon de pensie, ultimul fluturaș de salariu sau orice alt document din care să reiasă ultimul venit net încasat.

Urmărește pagina de Facebook Askredit și TRI te va ține la curent cu știri și avantaje ale creditelor oferite.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.