fbpx

ASUS ROG lansează monitor de gaming cu rată de refresh de 240Hz

ASUS ROG lansează monitor de gaming cu rată de refresh de 240Hz

23 feb. 2017 Gaming

ASUS  a prezentat săptămâna trecută mai multe produse noi – Monitorul de gaming ROG Swift PG258BQ TN de 240hz cu G-Sync și cu un design interesant, sistemul compact de gaming GR8 II, monitorul curbat Designo Curve MX34VQ VA de 34 de inci cu boxe Harman/Kardon și încărcare wireless în suport, un router perfect pentru firme mici cu două intrări WLAN, tastatura RGB Claymore full (cu numpad), căștile de gaming Centurion 7.1 ce dispun și de o consolă etc.

O să revin cu detalii despre mai toate produsele lansate. Și încep cu monitorul de gaming Swift PG258Q, un model cu diagonala de 24.5″, rezoluție FullHD (1920 x 1080) și o rată de refresh rapidă de 240Hz. La toate acestea se adaugă tehnologia NVIDIA G-SYNC pentru redarea fluidă a jocurilor. Acesta are un timp de răspuns de o milisecundă (GTG) și dispune de tehnologia NVIDIA Ultra Low Motion Blur pentru efecte grafice pline de realism, fără neclarități vizuale.

rog_swift_pg258q_right

ROG Swift PG258Q are o rată de refresh nativă de-a dreptul incredibilă, de 240Hz, fără overclocking, fiind de două ori mai rapidă ca cea a unui monitor convențional de 120Hz. Din acest fapt rezultă efecte vizuale uimitor de fluide, fără neclarități sau latențe, ce oferă gamerilor un avantaj în jocuri precum cele de tip FPS (first-person shooters), curse auto, strategie în timp real și simulatoare sportive. Acesta dispune, de asemenea, de tehnologia NVIDIA G-SYNC, care elimină ruperea cadrelor și minimizează tremurul imaginilor și latențele.

ROG Swift PG258Q are un design futurist, inspirat de jocuri, cu linii accentuate, precum și o proiecție luminoasă Light Signature, ce se poate personaliza (Aceasta include două sigle ROG și trei capace care pot fi personalizate cu ajutorul unui marker, pentru a crea o proiecție unică pe suprafața biroului). Designul fără ramă este perfect pentru configurații multi-display.

rog_swift_pg258q_side

ROG Swift PG258Q beneficiază de tastele rapide ASUS GamePlus pentru îmbunătățiri ale performanțelor jucătorului, cum ar fi: reticul, cronometrul, contorul de cadre (FPS) și grila de aliniere.

ROG Swift PG258Q este compatibil cu kitul NVIDIA 3D Vision 2 ce deschide zona de divertisment 3D. Tot ceea ce este necesar este un PC echipat cu o placă video NVIDIA GeForce și ochelari 3D, utilizatorul având în față o nouă experiență de gaming. NVIDIA 3D LightBoost furnizează efecte vizuale 3D mai luminoase, fără a crește consumul de energie.

ASUS ROG Swift PG258Q va fi disponibil pe piață de la sfârșitul lunii februarie 2017.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.