fbpx

ASUS Strix GeForce GTX 1070 a fost lansat

ASUS Strix GeForce GTX 1070 a fost lansat

23 iun. 2016 Gaming, Știri

ASUS a lansat noua gamă Strix bazată pe Seria 1000 de la NVIDIA și răcită de noua serie de ventilatoare Direct CU III. Direct CU II am avut mai multe plăci video și au fost extraordinare la capitolul zgomot redus și temperaturi menținute joase. Direct CU III vine cu multe îmbunătățiri, dar și cu sistem de iluminare cu LED RGB.

pressrel_n32f6v5tc6ryo0i8tpfh0tow

ASUS FanConnect include conectori pentru controlarea ventilatoarelor adiționale direct de către GPU, pentru o răcire suplimentară. Tehnologia exclusivă Auto-Extreme cu componente Super Alloy Power II asigură calitate și fiabilitate premium. ROG Strix GeForce GTX 1070 permite personalizarea completă a sistemului cu Aura RGB Lighting. Designul prietenos cu perifericele pentru realitatea virtuală oferă două porturi HDMI, permițând utilizatorilor să mențină conectat dispozitivul VR la sistem. Noul model este livrat împreună cu aplicația GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster, oferind reglaje intuitive și streaming instant pentru acțiunea de pe ecran.

Acceleratorul grafic ROG Strix GeForce GTX 1070 este echipat cu tehnologie de răcire ASUS DirectCU III, ce presupune un contact direct între GPU și heat pipe-uri pentru un transfer mai bun al căldurii, temperaturile de lucru fiind cu 30% mai joase, comparativ cu designul de referință. ROG Strix GeForce GTX 1070 integrează, de asemenea, tehnologia ASUS FanConnect. În jocuri, placa grafică ajunge adesea la temperaturi mai mari decât procesorul, iar ventilatoarele sistemului sunt controlate în funcție de temperatura procesorului, rezultând o răcire ineficientă a sistemului. ASUS FanConnect rezolvă această problemă, oferind un conector cu 4 pini prin care placa video poate fi conectată la ventilatoarele sistemului pentru o răcire optimă.

strix_gtx1070_o8g_gaming_3d_2_y_

Toate plăcile grafice ASUS sunt produse acum cu ajutorul tehnologiei Auto-Extreme, un standard industrial de top, care presupune procese 100% automatizate, ce încorporează materiale premium și un nou set de standarde de calitate. Tehnologia Auto-Extreme asigură consistența calității pentru întreaga placă video, îmbunătățind performanțele și durabilitatea. Acest nou proces de fabricație este, de asemenea, prietenos cu mediul înconjurător, eliminând chimicalele dăunătoare și reducând energia consumată cu până la 50%. Componentele Super Alloy Power II îmbunătățesc eficiența, reduc pierderile de curent, reduc zgomotul cu până la 50% la încărcare maximă și au temperaturi de funcționare cu până la 50% mai joase față de designul de referință.

ROG Strix GeForce GTX 1070 include iluminatul ASUS Aura RGB Lighting pe ambele fețe ale plăcii video. Această soluție uimitoare este capabilă să afișeze milioane de culori și șase efecte diferite pentru personalizarea completă a sistemului de jocuri.
ROG Strix GeForce GTX 1070 dispune, de asemenea, de două porturi HDMI ce permite utilizatorilor să conecteze monitorul și dispozitivul VR în același timp, astfel încât să se bucure de realitatea virtuală oricând, fără să mai schimbe cablurile între ele.

Redesenat cu o interfață grafică intuitivă, GPU Tweak II facilitează gamingul și overclockingul mai mult ca oricând, păstrând totodată opțiunile avansate pentru profesioniști. Cu un singur click, funcția Gaming Booster maximizează performanțele sistemului prin închiderea proceselor redundante și alocarea automată a resurselor disponibile. O licență XSplit Gamecaster premium, valabilă un an de zile, în valoare de 99 de dolari, permite gamerilor să înregistreze sau să transmită live pe internet acțiunea de pe ecran. Fereastra XSplit Gamecaster afișează, printre altele, frecvența de lucru, temperatura și gradul de utilizare al VRM-ului, astfel încât utilizatorii să aleagă profilul dorit și să crească performanța cu un singur click.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.