fbpx

ASUS Zenfone 2 Deluxe Special Edition – Design-ul contează!

ASUS Zenfone 2 Deluxe Special Edition – Design-ul contează!

23 mart. 2016 Smartphone-uri

ASUS Zenfone 2 Deluxe Special Edition este versiunea îmbunătățită a lui Asus Zenfone 2, atât din punct de vedere tehnic, cât mai ales din punct de vedere estetic. Deluxe Special Edition vine în cutie cu două carcase pentru spate, ambele foarte reușite: una care imită fibra de carbon –  Carbon Night, și alta care arată demențial – Silver Polygon. Modelul cu multiple fațete este creat prin desenarea a 500 de poligoane, ce oferă un aspect deosebit dar și o mai bună prindere.

Review video: 

Modelul DeLuxe are un procesor mai bun, capacitate de stocare de până la 256 GB și 4GB de memorie RAM. În rest, modelul pare identic cu ASUS Zenfone 2.

IMG_6347

Design

Din față, nimic nu pare schimbat față de modelul Zenfone 2. Partea frontală, dimensiunile, greutatea și marginile sunt identice, dar în spate lucrurile se schimbă complet. Pachetul ZenFone 2 Deluxe Special Edition include două carcase speciale pentru spate: Silver Polygon și Carbon Night. Una imită fibra de carbon cu nuanțe de negru și gri, cealaltă pare că imită diamantul folosind multiple fațete din poligoane în relief, ce reflectă diferit lumina. Preferata mea este cea ca de diamant, este cu totul specială și atrage imediat atenția. Ambele modele au inserții roșii și margini roșii ce se văd de la restul carcasei.

IMG_6355

Ecran

Aici nu este nimic modificat, Zenfone 2 DeLuxe vine tot cu un ecran de 5,5 inci FullHD ce oferă culori frumoase și naturale, un unghi de vizualizare foarte mare, dar și prea multă reflexie a luminii pe ecran.

Modelul vine și cu o interfață specială, ce se potrivește foarte bine cu design-ul smartphone-ului, dar este destul de greu de utilizat la început.

IMG_6448

Performanță

Smartphone-ul dispune de procesoarul Intel Atom Z3590 quad-core, tactat la frecvența de 2.5GHz. Memoria RAM este de 4GB, iar ASUS a instalat pe acest telefon 128GB de memorie flash, la care se adaugă un card microSD de aceeași capacitate, obținându-se un total de 256GB. Astfel, utilizatorul va putea să stocheze o mulțime de filme și fotografii, realizate cu ajutorul camerei PixelMaster de 13 megapixeli, fără să-și facă griji în privința spațiului liber.

IMG_6443

Utilizează tot Android 5.0 Lollipop, în perioada următoare o să primească update la Android 6.0.

Camera foto

Camera foto este identică cu cea de la Zenfone 2, este tot de 13MP cu dual-tone flash. Camera frontală este tot de 5MP cu diferite funcții speciale pentru selfie-uri. Eu m-am jucat cu modul Animated GIF și am observat că face o treabă foarte bună. Mai jos este GIF-ul exact așa cum a ieșit din telefon.

 

Baterie

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition este alimentat de o baterie litiu polimer de 3.000mAh, ce poate fi încărcată rapid cu ajutorul tehnologiei BoostMaster.

Sub carcasa din spate putem vedea bateria încapsulată, cele două sloturi pentru cartelele micro-SIM (4G/2G) și slotul pentru cardul de memorie de până la 128GB.

IMG_6434

Pachetul ZenFone 2 Deluxe Special Edition include ambele carcase, Silver Polygon și Carbon Night. ZenFone 2 Deluxe Special Edition o să fie disponibil începând din luna martie la prețul de 2.249 lei (1.700lei la eMag/Quickmobile). Modelul normal, Zenfone 2, costă acum în jur de 1.500lei (1.320lei la promoție la eMag + selfie stick cadou).

În cutie găsim smartphone-ul cu cele două carcase, încărcătorul de perete, cablul USB, căștile audio in-ear negre, manualul de utilizare și certificatul de garanție.

IMG_6461

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.