fbpx

ATEN lansează biroul local din România

ATEN lansează biroul local din România

29 nov. 2019 Altele

 

Înființat în anul 1979, ATEN International Co., este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT și soluții de administrare. Incluzând soluții KVM, soluții A/V profesionale și soluții inteligente de alimentare, gama de produse ATEN conectează, administrează și optimizează echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educație, media și transporturi. ATEN deține peste 570 de brevete înregistrate la nivel internațional și o echipă de cercetare ce asigură un flux constant de soluții inovatoare. Având sediul în Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins și are astăzi subsidiare în China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India și România – cu centre de cercetare în Taiwan, China și Canada.

Biroul regional din România va reprezenta principala interfață de comunicare și coordonare a activității din Europa de Est. România a fost aleasă ca noua locație Aten mai mult datorită poziției geografice.

Indiferent că este vorba despre instituții medicale, de educație, comerciale și financiare sau guvernamentale, digitalizarea reprezintă preocuparea principală, căci facilitează fluidizarea operațiunilor, eficientizarea activității și îmbunătățirea calității serviciilor. Pentru ca toate acestea să fie posibile, este însă nevoie de o infrastructură solidă, bazată pe echipamente și soluții performante și fiabile, iar ATEN deține la ora actuală cel mai potrivit portofoliu de soluții și produse în acest sens.

Astfel, ATEN a decis să deschidă un birou local în România, în cadrul Global City Business Park, Pipera – Voluntari. Acesta va fi punctul principal de training și suport vânzări pentru țările: România, Ucraina, Bulgaria, Moldova, Serbia, Muntenegru, Slovenia, Macedonia de Nord, și va fi coordonat de Bogdan Mihalcea, Country Manager – ATEN Romania.

Lansarea biroului de vânzări coincide cu inaugurarea centrului de RMA, o investiției ATEN de peste 100.000 EUR, care are rolul de a acoperi din punct de vedere a funcțiunilor de service pentru soluțiile ATEN în țările din Europa Centrală și de Est.

 

ATEN vinde soluții care ajută firmele private, agențiile guvernamentale, școlile, persoanele fizice etc. să gestioneze mai ușor toată tehnologie pe care o folosesc, în special cea legată de transmiterea și redarea informațiilor video. Dar pentru sfaturi legate de ce tip de echipament să alegi, cum să instalezi soluțiile oferite și pentru toată partea de suport și mentenanță, este recomandat să discuți cu un inginer specializat care îți poate recomanda soluții ATEN.

Deși ATEN vinde și produse mai simple și accesibile consumatorului final (le găsiți chiar și pe eMAG), soluțiile complexe oferite de ei trebuie instalate și setate de un inginer.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.