fbpx

Au apărut memoriile cu iluminare LED de la ADATA

Au apărut memoriile cu iluminare LED de la ADATA

29 iun. 2016 Știri

Destinate gamerilor, modderilor și utilizatorilor pretențioși îndrăgostiți de luminițe LED care își doresc PC-uri care să iasă în evidență, memoriile DDR4 iluminate LED de la ADATA au un design atractiv datorită liniilor LED si dispun de performanțe ridicate cumulate cu un consum redus de energie

ADATA XPG Dazzle DDR4 LED Memory_1

XPG Dazzle folosește o tehnologie de iluminare LED patentată de AVEXIR ce oferă un aspect foarte atractiv într-o piață a PC-urilor personalizate aflată într-o continuă creștere.

Modulele de memorie XPG Dazzle LED DDR4 evoluează vizual prin introducerea benzilor LED poziționate pe radiatorul modulelor. Cu un design special și LED-uri colorate in roșu, XPG Dazzle oferă un plus de atractivitate PC-ului și revitalizează performanțele indiferent de profilul utilizării: overclocking, gaming sau modding. Kiturile de memorie XPG Dazzle sunt disponibile in variante de 8GBx2, 8GB x4, 16GBx2 și 16GBx4 pentru flexibilitate extinsă atunci când sunt configurate sisteme high-end.

ADATA XPG Dazzle DDR4 LED Memory_2

Standardul DDR4 surclasează precedenta tehnologie DDR3 prin niveluri de performanță și eficiență energetică ridicate. Voltajul de lucru a fost coborât de la 1.5V la 1.2V, ceea ce reprezintă o reducere cu 20% a consumului de energie, menținând sistemele PC stabile și la temperaturi mai scăzute chiar și la efectuarea de sarcini intese.

Modulele de memorie XPG Dazzle LED DDR4 folosesc cipuri de înaltă calitate ce trec printr-un proces riguros de selecție și sortare. La fel ca toate modulele de memorie ADATA, XPG Dazzle beneficiază de garanție pe viață.

 

das

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.