fbpx

Battlekon 2016 – Rebirth are loc pe 10 și 11 decembrie

Battlekon 2016 – Rebirth are loc pe 10 și 11 decembrie

23 nov. 2016 Gaming, Jocuri

Cred că ați observat că unul din jocurile mele preferate este Mortal Kombat. Nu pot spune că mă descurc foarte bine, dar e un joc distractiv unde poți câștiga chiar dacă nu ai cine știe skills, chiar poți câștiga făcând spam (normal că eu joc corect) :))

Battlekon, cel mai mare eveniment dedicat fighting games din România, anunță ediția din acest an, realizată în parteneriat cu Nexus Gaming Pub, în zilele de 10 și 11 decembrie 2016

Battlekon 2016 - Rebirth Edition Poster

Battlekon 2016 – Rebirth așteaptă toți pasionații de jocuri video de tip fighting cu nenumărate surprize, concursuri și premii

Cu ocazia celei de-a șaptea ediție a unicului eveniment dedicat iubitorilor de fighting games din România, Battlekon a pregătit mai multe activități, inclusiv campionate dedicate jucătorilor, dar și reprezentanților media. Astfel, pe lângă cele mai noi fighting games, care vor putea fi încercate de toți participanții, organizatorii pregătesc și cinci turnee care vor răsplăti cei mai talentați jucători cu premii atractive. O noutate absolută al evenimentului din acest an este prima ediție a Cupei Media care-și propune să găsească cel mai talentat jucător Mortal Kombat din cadrul reprezentanților mass-media. I’m in!

Fie că este vorba de popularele titluri Mortal Kombat XL, Street Fighter V sau Killer Instinct, ori de jocuri cunoscute de cei mai pasionați precum Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 sau King of Fighters XIV toți participanții vor găsi ceva pe placul lor. Cei care vor să se inițieze în tainele fighting games vor putea apela la organizatori pentru îndrumare sau pentru sfaturi utile. Fanii universului anime se vor putea bucura de turneul Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm 4, unul dintre cele mai bine primite jocuri de fighting lansate in Romania anul acesta.
Astfel, toți pasionații și curioșii de jocuri video sunt așteptați la cea mai mare convenție de jocuri de fighting, Battlekon 2016 – Rebirth, ce va avea loc la Nexus Gamers Pub pe 10 și 11 decembrie începând cu orele 14:00. Intrarea este gratuită.

Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt Bandai Namco Entertainment Europe și revista Nivelu’ 2.

Comentarii

  1. Fight, fight, fight! :)) Foarte misto evenimentul. Eu am MKX de vreun an, dar nu stiu foarte bine sa joc, insa tot vreau sa vin, macar sa facem un meci.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.