Transformă-ți camera cu becul RGB

Transformă-ți camera cu becul RGB

16 Iun 2016 Altele

Vrei să îți schimbi complet camera? Vrei să o transformi într-un spațiu distractiv și plin de culoare? E foarte ușor să faci asta cu un becul RGB inteligent ce dispune și de o boxă Bluetooth care se conectează la smartphone-ul tău.

IMG_0051 (2)

Există destul de multe variante pe piață, unele becuri doar au boxe, la altele le poți schimba și culoarea de luminare, iar unele, precum modelul testat de mine, schimbă culorile în funcție de ritmul muzicii.

Timp de câteva zile am testat Becul RGB cu boxă Bluetooth – Tech-Savvy WELL de la Vitacom. Bec ce poate lumina în sute de nuanțe, la intensitate diferită.

IMG_0074 (2)

Review video pentru becul RGB cu boxă Bluetooth – Tech-Savvy WELL de la Vitacom


Becul RGB se conectează extrem de rapid la smartphone-ul tău Android sau iOS, trebuie doar să instalezi aplicația specială cu ajutorul căreia poți modifica culoarea, poți schimba melodia, poți opri sau porni becul fără să te deplasezi la el și chiar poți seta un timer pentru cât timp să stea aprins becul. Ceea ce înseamnă că nu este doar un gadget distractiv cu care să îți impresionezi prietenii, ci te poate ajuta și să economisești energie.

Becul se conectează prin Bluetooth 4.0 la device-ul tău ce are aplicația deja instalată, distanța la care îl poți controla prin Bluetooth este de până la 10m.

IMG_0055 (2)

Este perfect pentru petreceri, mai ales că aplicația înțelege ritmul muzicii și modifică culorile pentru o experiență inedită. Becul poate crea și o atmosferă romantică sau una liniștitoare. Se potrivește de minune și în cabinetele de masaj sau în camera de joacă pentru copil.

Încă din antichitate luminații vremii, Aristotel, Empedocle și Hipocrate au observat o legătură strânsă între temperamentul oamenilor și culori. Vă puteți schimba lumina în cameră în funcție de personalitatea voastră:

IMG_0088

-Lumina albastră –  este pentru genul de om liniștit, fără energie, deseori prost dispus, sensibil, fidel, blând și calm.

– Lumina roșie – pentru a devenit mai sigur pe sine și plin de energie, vioi, plin de însuflețire. Dar nu te poți odihni la fel de bine.

– Lumina verde – pentru cei care apreciază siguranța și prietenia.

Gadget-ul costă doar 140lei și îl puteți comanda de pe site-ul Vitacom.

Putere LED: 6W
Putere boxă: 3W
Tensiune alimentare: 110-240V 50-60Hz
Dulie: E27

Fasungul este cel obișnuit care se potrivește la mai toate aplicele, veiozele sau alte sisteme de iluminat.
Unghi lumină: 120 grade

IMG_0060 (2)

Comentarii

  1. Hmmm poate pe viitor la unul din concursurile tale poate ne faci cadou un asa gaget pentru ca te iubiiiiiiim muuuuuult 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares