fbpx

Beneficii pentru aplicațiile mobile ale companiile de e-commerce – Huawei AppGallery

Beneficii pentru aplicațiile mobile ale companiile de e-commerce – Huawei AppGallery

15 dec. 2020 Aplicatii

Huawei lansează un pachet promoțional în magazinul virtual HUAWEI AppGallery, special gândit pentru a oferi o serie de beneficii companiilor de e-commerce și dezvoltatorilor de aplicații.

Înscrierile sunt așteptate până la data de 31 decembrie.

Prin această campanie, Huawei vizează trei grupuri specifice: brandurile de e-commerce și companiile care nu sunt prezente în AppGallery, companiile cu aplicații deja disponibile în AppGallery și dornice să integreze aplicațiile cu Huawei Mobile Services (HMS) pentru a beneficia de avantajele suplimentare ale platformei și de o audiență extinsă, alături de companiile de e-commerce existente, ale căror aplicații sunt deja integrate cu HMS. Campania se adresează companiilor din regiunea CEE și Țările Nordice și este valabilă până la finalul anului 2020. 

Beneficiile pe care le pot obține companiile de e-commerce:

  • Includerea în top 5 în tab-ul „Colecții” al AppGallery, disponibil pe pagina de pornire și care evidențiază colecțiile de aplicații tematice sau de sezon.
  • Anunț banner glisant cu aplicațiile de pe pagina de pornire.
  • Acces la tab-ul „Cadou” disponibil în HUAWEI AppGallery și care le permite companiilor să vină în întâmpinarea utilizatorilor cu oferte speciale.
  • Acces la notificările Push pentru a atrage atenția utilizatorilor cu privire la mesaje și informații cheie.
  • Echipă de asistență tehnică la nivel național pentru integrarea aplicațiilor și asistență dedicată companiilor pentru optimizarea experienței în ecosistemul Huawei.
  • 5 sau 10 zile de publicitate gratuită pe AppGallery în valoare de 250 de euro/zi.

În plus, o echipă experimentată de ingineri și asistență tehnică HUAWEI AppGallery va fi pusă la dispoziția furnizorilor de conținut care se înscriu în campanie, pentru a-i ajuta în procesul de integrare și valorificare a capabilităților Huawei chip-dispozitiv-cloud care accelerează transformarea modelelor de aplicații existente.

Dezvoltatorii pot optimiza kiturile pe care Huawei Mobile Services le-a dezvoltat pentru a face integrarea cât mai ușoară posibil. Printre acestea se numără Ads Kit, un serviciu de monetizare care folosește capabilitățile extinse de date ale Huawei pentru a afișa în aplicații conținut publicitar direcționat și de înaltă calitate către baza amplă de utilizatori ai dispozitivelor Huawei și nu numai. Gama de formate publicitare se potrivește diferitelor aplicații, iar dezvoltatorii pot integra în prezent anunțuri tip banner, native, premiate, interstițiale, de tip splash și roll.

În plus, Huawei pune la dispoziția participanților, pe parcursul campaniei, o schemă de acțiuni preferențială. Astfel, furnizorii de conținut vor păstra 90% din veniturile din clicurile publicitare față de procentul de 70% disponibil în alte platforme de magazine de aplicații. În plus, dacă aceeași aplicație este disponibilă în alte magazine de aplicații, orice anunțuri accesate și facilitate prin rețeaua publicitară Huawei vor aduce, de asemenea, 90% din venituri furnizorului de conținut.

Integrarea aplicațiilor cu Huawei Mobile Services (HMS) se face în 5 pași simpli

Huawei a eficientizat procesul de integrare a aplicațiilor cu HMS în 5 pași simpli. Este nevoie de o zi pentru a obține o aprobare de înregistrare, de mai puțin de 15 minute pentru crearea unei aplicații și a furnizării de servicii și de aproximativ 3 zile pentru fiecare dezvoltare a unui kit înainte de lansarea finală a aplicației. În medie, durează două săptămâni pentru ca o aplicație existentă să fie complet integrată cu HMS.

Oferta promoțională este disponibilă pentru companiile de e-commerce care își doresc să își actualizeze aplicația existentă la Huawei Mobile Services, precum și pentru cele care doresc să își listeze aplicația în HUAWEI AppGallery.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.