fbpx

Blackrock Mountain, noua aventura Hearthstone

Blackrock Mountain, noua aventura Hearthstone

5 apr. 2015 Jocuri

V-am mai povestit eu despre un super joc, foarte simplu de jucat, care te captivează încă din primele momente – HearthStone, realizat de Blizzard Entertainment
01BRDnowlive_HS_FBheader_CK_851x315

Blackrock Mountain, noua aventura Hearthstone: Heroes of Warcraft, este acum disponibila pentru PC, Mac, tablete iPad, Windows si Android.

În noul expansion nu doar că a apărut un board nou și eroi noi ce trebuie înfrânți. dar au apărut și cărți noi pe care le poți câștiga.

Blackrock_Mountain_Gameboard

Blackrock Mountain te azvârle într-o serie de confruntări cu personaje memorabile, pe parcursul celor cinci părți ce vor fi disponibile în luna aprilie. Cei cărora nu le este frică să-și pârlească sprâncenele în focurile muntelui vor fi răsplătiți cu o serie de cărți noi, numai bune de adăugat la colecție și implicit în pachetele personalizate.

BRM_HS_EmperorThaurissan_CK_950x594

În Blackrock Mountain, jucătorii de Hearthstone vor fi prinși în mijlocul unui război între câteva facțiuni puternice care se luptă pentru controlul acestui munte legendar, precum Dark Iron, elementali, dragoni sau chiar Ragnaros, personaj legendar al universului Warcraft. Cei care vor spulbera totul în jurul lor vor avea parte de o recompensă pe măsură — 31 de cărți inspirate din aventura montană și personajele acesteia, ce vor crește opțiunile tactice pe care vi le oferă Hearthstone.

BRM_HS_CorenDirebrew_CK_950x594

“Adventure Mode forțează jucătorii să gândească outside the box și să găsească noi strategii,” a afirmat Mike Morhaime, CEO și cofondator Blizzard Entertainment. “După ce noii inamici și mecanicile unice de joc din Blackrock Mountain îi vor pune pe jucători la încercare, suntem curioși să aflăm cum vor folosi aceștia cărțile proaspăt obținute.”

Prima parte a aventurii Blackrock Mountain (primul wing) Blackrock Depths — este disponibilă începând de azi, cu câte o nouă parte deschizându-și porțile în fiecare săptămâna a lunii aprilie. Fiecare parte poate fi achiziționată separat la prețul de 700 gold sau €5.99 pentru PC, tablete Windows și Android™ sau €6.99 pentru tablete iPad®. Cei care se încumetă să cucerească muntele dintr-o singură lovitură pot achiziționa la pachet toate părțile aventurii Blackrock Mountain la prețul de €21.99 pentru PC, tablete Windows și Android™ sau €24.99 pentru tablete iPad®.

BRM_HS_HighJusticeGromstone_CK_950x594

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.