fbpx

Blizzard anunță viitoarea colaborare cu Facebook

Blizzard anunță viitoarea colaborare cu Facebook

11 iun. 2016 Gaming, Știri

Blizzard Entertainment, alături de Facebook, lucrează pentru dezvoltarea mediului online prin crearea de noi moduri în care gamerii își pot îmbunătății , în timp ce aduc nou content pe platforma globală a Facebook. Acesta este un pas major în colaborarea lor.

blizzbook-1024x393

În cursul lunii iunie se va integra login-ul cu Facebook pentru jocurile pe PC Blizzard. Așadar, jucătorii vor avea acces la jocuri precum: World of Warcraft, Heroes of the Storm, Hearthstone, Diablo III, StarCraft II, sau ultima lansare de succes, Overwatch cu ajutorul conturilor de Facebook.
Facebook Login va fi doar primul pas în noua funcționalitate socială din cadrul jocurilor Blizzard în timp ce subliniază capabilitățile noi ale Facebook ca platformă de sharing, viewing sau discuții de game content. Un exemplu va fi funcționalitatea „GO Live” care este în proces de implementare și va folosi noul Live API al Facebook. Imediat ce va fi disponibil, jucătorii vor putea să streamuiască jocurile Blizzard direct pe Timeline-ul Facebook, iar prietenii acestora vor avea opțiunea de subscribe și notificare când streamerul va fi live.
overwatch-facebook-640
Pentru a sublinia colaborarea celor două companii, au fost organizate deja câteva livestream-uri pe Facebook. Prima serie a acestor streamuri a avut ca subiect central Heroes of the Dorm, turneul Heroes of The Storm al facultăților americane. De asemenea, evenimentul de lansare Overwatch a fost hostat tot pe Facebook Live.
Facebook a lucrat cu Blizzard pentru a pregăti lansarea Overwatch cu ajutorul unei campanii de promovare pe Instagram și Facebook. Astfel Facebook a ajutat Blizzard să atingă un public mult mai larg, de circa 1,65 Miliarde useri de Facebook și 400 milioane useri de Instagram. Peste 650 Milioane de useri se joaca jocuri conectate la Facebook în fiecare lună, pe web, mobile sau console.
Overwatch este un shooter orientat pe team-play dinamic, în care jucătorii aleg între 21 de eroi diverși, fiecare cu un arsenal de arme plus abilități unice și se luptă pentru a duce la sfârșit obiective în locații diverse dealungul planetei noastre din viitor. Jocul este disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One, Windows PC în mai multe limbi.

Comentarii

  1. Ma bucur ca m-am abonat la pagina, asa vad toate articolele. De exemplu, asta, care mi-a placut si m-a bucurat sa-l citesc afland niste detalii care mi se par interesante, l-as fi ratat cel mai probabil 😀

  2. Stai așa, dar nu v-a trebui să platești pentru a juca jocurile? Oricum, cred că cei de la Facebook vor să întrecă Twitch la live-uri de gameing. O colaborare foarte bună, și dacă șsta e doar inceputul abia aștept să văd ce va urma

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.