fbpx

Blizzard vine iar la East European Comic Con

Blizzard vine iar la East European Comic Con

11 mai 2016 Altele, Jocuri

Prima participarea Activision Blizzard la East European Comic Con a avut loc în 2015, atunci Activision Blizzard au prezentat mai multe jocuri din portofoliul lor. Anul ăsta, pe 24 mai se lansează Overwatch, ocazia perfectă pentru prezentarea jocului în toată gloria lui printr-un stand dedicat la East European Comic Con, în perioada 27-29 mai. ESL va fi încă o dată gazda și tot ei vor organiza primul concurs de Overwatch din România, ESL Arena Overwatch Open, cu finala live pe scena ESL Arena. Câștigătorii pleacă acasă cu premii în bani și în produse ASUS, dar trofeul merge spre o singură echipă. Dacă vrei să-ți măsori puterile împotriva altor agenți Overwatch, înscrie-te acum prin intermediul acestui link pentru turneul de calificare ce va avea loc în perioada Open Beta a jocului.

OW_INVITATION_final

Standul dedicat Overwatch te așteaptă cu cele mai noi și mai puternice desktop-uri și notebook-uri ASUS, pe care vei putea juca cu eroul tău preferat meciuri palpitante, alături de prietenii tăi. Dar vor exista și consolele PlayStation 4 ce îți dau posibilitatea să descoperi versiunea jocului Overwatch dedicată lor.

Vino să ne bucurăm împreună de Overwatch (pentru că o să fiu și eu prezentă), să te joci pe cele mai tari PC-uri și pe cele mai bune console, să participi la concursurile și tombolele organizate la stand împreună cu ASUS și PlayStation, să lupți alături de sau chiar împotriva unor invitați surpriză și nu în ultimul rând, să arăți pasiunea ta pentru jocurile Blizzard Entertainment. Vom premia în fiecare zi cel mai bun cosplayer dedicat universului Blizzard care ne calcă pragul.

Standul Overwatch te așteaptă la ESL Arena din cadrul Pavilionului C5 de la Romexpo.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.