fbpx

Blizzcon 2015, tot ce trebuie să știi!

Blizzcon 2015, tot ce trebuie să știi!

30 oct. 2015 Altele, Jocuri

Blizzcon revine și în acest an pentru a-și încanta fanii și pasionații de esports cu turnee ale celor mai populare jocuri ale companiei Blizzard, respectiv: Hearthstone, Starcraft II, World of Warcraft și Heroes of the Storm. Evenimentul a început de pe 28 octombrie și se termină pe 7 noiembrie, timp în care fanii vor fi răsfățați cu evenimente, concursuri, expoziții și aparitia unora din cei mai buni și populari jucători din esports. Premiul din acest an se ridică la o valoare de 1.25 milioane de dolari împărțiți între câștigătorii finalelor.

blizzcon_0

În săptămâna de deschidere de la Blizzcon, de pe 28 octombrie până pe 1 noiembrie, în fiecare dimineață de la ora 9.00 vor fi prezente evenimentele legate de Hearthstone, urmate de către Heroes of the storm, World of Warcraft, iar ultima zi va fi dedicată strict jocului Starcraft II. Semifinalele și finalele de la aceste jocuri vor putea fi vizionate pe 6 -7 noiembrie.

În cadrul jocului Hearthstone, 16 jucători vor fi împărțiți în grupe de către patru unde care fiecare grupă reprezintă o regiune diferită. Prezentatorul oficial va fi Rachel Quirico, iar printre traducători îi regăsim pe Jason Chan alias Amaz și George Maganzini alias Hyped. Bracket-urile oficiale pot fi găsite aici

Jocul poate fi urmărit și pe stream-ul twitch.

AAS6KIBH4RNO00311-1024x683

Blizzcon vine cu prima competiție Heroes of the Storm și este pentru prima dată când aceste echipe or să apară pe scenă. Cele mai populare echipe de la acest joc vor fi Na`Vi, Cloud9 și Dignitas. Fiți pregătiți pentru niște jocuri incendiare între aceste echipe și urmăriti evoluția lor. Programul oficial este disponibil aici, iar jocurile pot fi urmărite pe canalul de twitch.

Starcraft II, unul din jocurile cele mai iubite de la Blizzard și la un moment dat cel mai popular joc de la toate evenimentele de esports, revine cu competiții de 1vs1. Printre prezentatorii de Starcraft îi putem urmări cu placere pe Apollo, Artosis, Day9 și Tasteless, iar lista de jucători o putem regăsi aici

Acesta este canalul de twitch unde pot fi urmărite jocurile de Starcraft II.

29270-1415470175-e1429108247104

World of Warcraft, jocul care a avut unul din cel mai mare impact asupra oameniilor pasionați de jocuri online păstrându-i astfel longevitatea, revine la Blizzcon cu arene între echipe. Printre ele îi regasim pe SK Gaming, Cloud9 și Do it for Fun. Calendarul împreună cu gruparea echipelor sunt disponibile aici.

Și acest joc poate fi urmărit pe Twitch.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.