fbpx

Blogger Lan Party X – Am venit, m-am jucat, am câștigat

Blogger Lan Party X – Am venit, m-am jucat, am câștigat

9 mart. 2016 Altele, Jocuri

Ce am câștigat? Distracție, prieteni noi, relaxare, chef de a începe o nouă săptămână agitată și stare de bine. Dar trebuie să mă laud că am ieșit locul 4 la Street Fighter V și locul 3 la Guitar Hero, asta fiind prima dată când joc Street Fighter și a doua oară când joc Guitar Hero. Doar NBA2K16 nu am încercat să joc, m-am speriat un pic când au venit jucătorii de la Steaua Basket Club.

IMG_5984

Jocurile de la acestă ediție au fost: Unreal Tournament, Catan, Street Fighter V, NBA2K16 și Guitar Hero.

Unii, și mai norocoși decât mine, au plecat acasă cu smartphone-uri, echipamente de gaming, tabletă, jocuri și chiar cu un superb desktop de gaming cu răcire lichidă, desktop ce costă 10.000 lei. Recunosc că doar la el mi-a stat gândul, dar norocul a ales un alt câștigător.

IMG_6006

V-aș mai povesti cât de frumos și distractiv a fost, dar cred că deja v-am ofticat destul cu pozele pe care le-am pus pe facebook. Mulți colegi au filmat vloguri la eveniment, eu una m-am distrat prea tare și m-am jucat prea mult ca să mai am timp și să filmez ceva, abia am făcut câteva poze… Asta ar trebui să vă demonstreze cât de distractiv a fost, nu renunț eu așa ușor la poze.

IMG_5957

La cea de-a zece ediție Blogger Lan Party au fost 100 de persoane invitate (bloggerii și cititorii lor), abia am avut loc în ImpactHub. Toma a reușit, din nou, să organizeze o ediție memorabilă. Nu știu cum poate ca de fiecare dată să ridice ștafeta, eu abia aștept următoarea ediție, sunt tare curioasă ce mai pregătește pentru noi.

IMG_5918

Să vă mai zic că am avut mâncarea asigurată de Calif, prăjituri delicioase de la Prăjiturie și shoturi de la Shoteria? Poate data viitoare vă iau cu mine 😛IMG_5924

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), a fost un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS România, Media Galaxy, Digi Net,Shoteria, Calif și Impact Hub. Partener media: Radio 21

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.